2777
2789
عنوان

این پشه های خطرناک چیه قضیه اشون

| مشاهده متن کامل بحث + 1904 بازدید | 96 پست
منم اطلاعی ندارم... ولی تو این عمری ک گرفتم اولین باره در مورد نیش پشه و همه گیریش شنیدم... والا از ...

حق داری...

ما که واکسن نزدیم نه غلظت خون گرفتیم نه فشار خون ...

چقدر به شوهرم گفتن نزن ما کرونا گرفتیم هیچی مون نشد خود بیماری بهتر واکسینه میکنه تا واکسن مامانش زنگ زد واکسن مجانی ناز میاری بزار پسرم بزنه ...خدا لعنتش کنه😭

❤❤❤
چیز مهمی نیست بازی جدیده ورژن جدید بازی کروناست بعدم واکسنش رو میزنن بهمون

کم کم بعد انتخابات جدی تر میشه تو نت همه درباره اینکه چند نفر از خانوادشون از نیش پشه کشته شدن صحبت میکنن یه عده سلبریتی میان عر میزنن پشه همه جامونو زده چرا برامون کاری نمیکنید ایناهم هی الکی میگن واکسن نمیاریم مردم حریصتر شدن واکسن میاد و صف😂😂😂😂

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کم کم بعد انتخابات جدی تر میشه تو نت همه درباره اینکه چند نفر از خانوادشون از نیش پشه کشته شدن صحبت ...

بعد بیمارستان ها پر میشه از آدمهایی که پشه نیششون زده و کلی آدم هم میمیرن هر روز  

خدایا بخاطر معجزه ی قشنگت هزاران بار شکر    
من واکسن کرونا رو نزدم شوهرم زد فشار خون گرفته مادرم بعد سه دوز قلبش مشکل پیدا کرد و عمل قلب باز شد ...

آفرین.... منم نزدم شوهرمم نزد... مادرشوهرم زد مجبور ب حجامت شد تا سم واکسن خارج بشه...خواهرم زد همچنان درگیر عوارضشه... دختر عموم زد یعنی چنان وحشتناک صورتش بیرون ریخت انگاررتاول زد... چند نفر یکهویی مردن بی دلیل بخاطر لخته شدن خون...  و کسایی ک رفتن بیمارستان دیگه برنگشتن...

بیسواد ب اونایی هستن ک فکر میکنن واکسن جمع کرده درصورتی طبق اصول علمی هر دارو و واکسن عوارض خاص خودشو داره.پس چطور ممکنه ی واکسن جدید ی بیماری جدید رو درمان کنه بدون در نظر گرفتن عوارضش

احساس میکنم یکی اینا رو خلق میکنه وارد جامعه میکنه چرا قبلا نبود از این مدل چیزا الان سالی یکی شروع میکنه حالا هم نوبتی کردن یه سال کرونا و امثالش الان پشه ها سالی دیگه یه چیز دیگه و سالهای بعدم چیزای دیگه

بعد بیمارستان ها پر میشه از آدمهایی که پشه نیششون زده و کلی آدم هم میمیرن هر روز

اونهاایی که بخاطر  واکسن نزدنم  توهین میکردن همه دچار مشکلات قلبی و فشار خون شده اند 

دلم میخواد خدا مثل قبل سلامتی بهشون بدن😭😭

❤❤❤

پرستارا از بیمارستان عکس میذارن که پر مریضه ولی خودشون دارن میرقصن انگار که الان خیلی خلوتن مردم هم فراموشکار😂

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

احساس میکنم یکی اینا رو خلق میکنه وارد جامعه میکنه چرا قبلا نبود از این مدل چیزا الان سالی یکی شروع ...

لعنت بر سازمان جهانی بهداشت 

اگه بیماری نسازن که چطوری دارو بفروشن چطوری دارو آزمایش کنند چطوری واکسن بفروشن؟؟

احساس میکنم یکی اینا رو خلق میکنه وارد جامعه میکنه چرا قبلا نبود از این مدل چیزا الان سالی یکی شروع ...

روسیه که اوکراین رو زد چندین و چند تا ازمایش گاه پیدا کرد که توزیع کنن بیماری بودند از طریق پرندگان مهاجر ...

بعضی کشورها شیطان صفت هستند 

❤❤❤
آفرین.... منم نزدم شوهرمم نزد... مادرشوهرم زد مجبور ب حجامت شد تا سم واکسن خارج بشه...خواهرم زد همچن ...

من نه خودم واکسن زدم نه شوهرم

الان هم خدا یه فرشته کوچولو بهم داده هیچ کدوم از واکسنهای اونم نزدم 

یعنی کار اوناست مگه میشه یه سازمان درمانی جامعه رو به خطر بندازه

چرا نشه اونم دست مافیای داروعه بالاخره اوناهم باید نون بخورن 

اگر موضوع غير علمی و متافیزیک بخوایم در نظر بگیریم شنیدم که میگند از بس جنایت انسان ها روی زمین زیاد شده خود زمین داره با موارد مختلف انسان ها رو پس می زنه 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈