2777
2789

بچها ی سوال دارم 

شما عقد یا نامزدین خب!

هفته ای چندبار بیرون میرید؟؟ مسافرت چقدر میرید؟؟؟ 

چقدر همو میبینید؟؟

متاهل هایی ک تازه رفتین خونه خودتون شما چی؟

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

چند ساله ازدواج کردم میخوای از دوران عقدم بگم؟

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

اگه بتونیم روزی یکی دوبار میبینیم همو،اگرم نه که هیچی... ولی مدام زنگ می‌زنیم و پی ام میدیم

مسافرت تا حالا پیش نیومده ولی یه برنامه هایی داریم

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند ساله ازدواج کردم میخوای از دوران عقدم بگم؟

اره بگو 

میخوام بدونم چقدر بیرون میرفتیم

من همش شوهرم سرکاره 👀😂

درسته خودمم شاغلم ولی خب

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

اگه بتونیم روزی یکی دوبار میبینیم همو،اگرم نه که هیچی... ولی مدام زنگ می‌زنیم و پی ام میدیممسافرت تا ...

بیرون عادی چی تفریح داخل شهر؟

راستش ما تا چند وقت پیش فقط اخذ هفته ها همو میدیدیم چون همسرم تهران بود من میرفتم خونه مادرشوهرم اخر هفته دوروز اونجا بودیم 

اما الان اومدم خونه مجردی همسرم تا بعد محرم صفر که بریم سر خونه زندگیمون و جهیزیه رو ببریم

بیرون عادی چی تفریح داخل شهر؟

بستگی به وقت جفتمون داره، مخصوصا اون

اگه بتونه کل روز و باهم میگذرونیم... اگه نه که یا منو تا یه جایی می‌رسونه یا چند دقیقه ای یه جایی قرار می‌ذاریم میبینیم همو

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍
ما دوران عقد نداشتیم. دو سال دوست بودیم بعدم خواستگاری و با فاصله سه روز عقد و بعدم خونه زندگی. تو د ...

خب الان ک متاهلین 

هفته ای چندبار بیرون میرید تفریح؟؟؟

بستگی به وقت جفتمون داره، مخصوصا اوناگه بتونه کل روز و باهم میگذرونیم... اگه نه که یا منو تا یه جایی ...

اهانننن

من آخرین مسافرتی ک رفتیم  اردیبهشت بود 

دیگ مسافرت نرفتیم

حس میکنم خیلی تفریحم کمع

اصلا هیجا نمیریم اه

الان که نمیریم بیرون شاید هفته ای یکبار برای خرید. هیچکدوم اهل بیرون نیستیم تفریحاتمون تو خونه ای هس ...

وای چ بددددد👀👀

راستش ما تا چند وقت پیش فقط اخذ هفته ها همو میدیدیم چون همسرم تهران بود من میرفتم خونه مادرشوهرم اخر ...

مسافرت هم سالی سه بار رفتیم تا الان😂🤷‍♀️سه ساله عقدیم

بیرون رفتن و گشتن خب قبلا که اخر هفته میومد یبار اخر شب میرفتیم پارکی جایی

الان هم میره سرکار بیشتر سریال میبینیم اخر هفته هم میریم کوه یا سینما یا پارک و گاها بازار😂

بیشتر جمعه که همسرم نمیره سرکار

چرا؟🤣🤣 خب خونه بیشتر خوش میگذره بیرون چی داره اخه

نمیدونم دلم  همشششش تفریح میخاد 

همش سرکارم خودمم 

ولی دیگ روحیم گرفتع