2777
2789

گریه تونو  تمام کنید دیگه اشک نریزید؟  تنهایی چیکار میکنید؟  

میتونید از من برای مهارت های زندگی و توسعه فردی بانوان کمک بگیرید .

هیچی گریه میکنم تموم ک شد میرم صورتمو میشورم ارایش میکنم دیده نشه😂😂😂😂😂😂😂

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉

یه جیغ خفه طور میکشم دستامم ب حالت اینکه یه چیزو فشار بدی مشت میکنم یکم تخلیه میشم

پروفایل و امضام رو خالی کردم نینی سایت اینجا هم تبلیغ بذاره ....از اینکه درخواست دوستی نمیدید ممنونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی گریه میکنم تموم ک شد میرم صورتمو میشورم ارایش میکنم دیده نشه😂😂😂😂😂😂😂

خب اگه نباید گریه کنید چی 

میتونید از من برای مهارت های زندگی و توسعه فردی بانوان کمک بگیرید .

خونه تکونی میکنم 

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

امروز دقیقا بعد از کارمیه چیزی پیش اومد انقد اشک داشتم، عینک افتابی هم داشتم ولی حواسمو پرت کردم، دو قطره ریخت دیگه تموم کردم. زدم به بی خیالی

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!

پشت دستمو چنگ میزنم یا پوستشو میکشم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

یه جیغ خفه طور میکشم دستامم ب حالت اینکه یه چیزو فشار بدی مشت میکنم یکم تخلیه میشم

اوففففف چ خشن😂😂😂😂😂

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉