2777
2789
عنوان

خانمهایی که همیشه مرتب و ارایش قشنگ دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 1329 بازدید | 79 پست
ای وای من نههه من برای 5دقیقه خواب بیشتر آدم میکشم دوشم و قبل خواب میگیرم همیشه لباسامم شب آماده می ...

من هم مثل شمام، فقط برخی مواقع صبح حموم میکنم بجای شب،  بعضی  همکارام تا منو میبینن‌میگن چرا آرایش نمیکنی؟ در کل علاقه ای هم به آرایش ندارم.

میگن نباید دائم استفاذه بشع پوستو خراب میکنه

فکر کن کل روز پوستت اصلا نفس نکشه

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن نباید دائم استفاذه بشع پوستو خراب میکنه

کرم پودر هم همینطوره 

هر روز کرم پودر بزنی پوست کلی جوش میزنه

فقط 27 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
لورال میگن خوبه‌ .

زدم پوستم برق می افته

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 

خواهر درست بتونه کاری کنی تکون نمیخوره😂

من یه لایه ضد آفتاب فلوئیدی میزنم ، بعد بی بی کرم ، پنکک ، کانتور ، پودر بچه

چشمامم آرایش زیاد نمیکنم همون یه خط چشم و ریمل میزنم که مهمه یه چیزی باشه نریزه پاندا شم ، بجای سایه همون کانتور میکنم

رژ هم نمیزنم بالم لب رنگی میزنم

تکون نمیخوره ، انقدرم خوشگل میشه ، بین روز هم وقتی میخوام بخوابم و بیدار میشم همچنان آرایشم مرتب سرجاشه

هرچی خشک تر آرایش کنی و پوستت خشک تر باشه بهتر میمونه ، پوستتم چربه توی کلینیک های زیبایی کلی راهکار هست برای درست کردنش و اگه یه روتین شب مخصوص پوستت داشته باشی درست میشه

سورملینا بخر یعنی عاااااالیه

کجا پیدا میشه اگه تهرانی معرفی کن

خواهر درست بتونه کاری کنی تکون نمیخوره😂من یه لایه ضد آفتاب فلوئیدی میزنم ، بعد بی بی کرم ، پنکک ، ک ...

۵ تومن دادم کرم شب خریدم 

صبحش دوش میگیرم و ارایش میکنم ولی دوست ندارم اینقدر پوستم سنگین براشه برای ارایش روزانه

پودر بچه رو امتحان میکنم حتما

کرم پودر هم همینطوره هر روز کرم پودر بزنی پوست کلی جوش میزنه

کرم باز بهتره تا پوستت خشک باشه هرروز. من ک زیاد نمیزنم مثلا ضدافتاب بیرنگ میزنم خیلییی کم کرم میزنم ک لکه ها بپوشونع بعضی وقتم ضدافتاب رنگی بجا کرم میزنم