2777
2789
عنوان

خانمهایی که همیشه مرتب و ارایش قشنگ دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 1331 بازدید | 79 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید خشک کنی ارایشت رو. ولی درکل پوست چرب همینه .منم پوستم چربه این مشکل دارم

کرم پودر خوبی میشناسی معرفی کن

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 
منکه صورتم خییلی چربه کرمم میماسه نمیدونم چکار کنم خسته شدم

پودر فیکس بزنید خوب چرا مقاومت میکنید

حاضرید کرم بهددرد نخور بزنید ولی پودر فیکس ک ارایشتونو ده برابر خوب میکنه رو ن

فقط 27 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
چرا همش عرق میکنیم؟

بخدا نمیدونم من همیشه دوش میگیرم مام میزنم ولی به خاطر مام شومیزام زرد میشه حالم بد میشه ☹️

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 
پوستم خوبه ولی بعد از ظخر خیلی چرب میشم صبح به صبح دوش میگیرم🥲

اگه دسترسی به اب داری اونجا بشور دوباره ضد افتاب بزن اگه دسترسی نداری با پد میسلارواتر بدون شستشو یا تونر بزن که تمیز بشی بعد دوباره ضد افتاب بزن

پودر فیکس بزنید خوب چرا مقاومت میکنیدحاضرید کرم بهددرد نخور بزنید ولی پودر فیکس ک ارایشتونو ده برابر ...

باسه امتحان میکنم پودر غیکس رو فقط برای بیرون مبزدم

کرم پودر خوب میشناسی برای پوست چرب معرفی کن لطغا

پودر فیکس بزن مخصوصا رو رژت تا پاک نشه..خودم آرایشگرم سوال یا مشاوره خواستی بیا درخواست دوستی بده.

من چیکار کنم کرم میزنم بعد ۳ ۴ ساعت کرم رو صورتم پوست پوست میشع

پوستم چربه

هعی چیزی ندارم که بگم شفای همه مشنگا 🙂
ضد آفتاب بسه آرایش نمیکنم مژه هم کاشتم

قبول دارم وقتی مژه میکارم و ابروهامو لیفت میکنم خیلی راضی ترم