2777
2789

و از معایب ازدواج با مرد سن بالا بهشون میگین 

همیشه گفتن خلایق هرچه لایق

دیگه یع دختر ۲۰ ساله خودش عقل داره اگه مرده پدوفیل باشه یا بخواد زن خوشگل و جوون دررخدمتش باشه دیگه اون دختر هم احتمالا چهار تا خواستگار داشته سبک سنگین کرده دیده نمیتونه به پای یکی هم سن خودش بشینه تا به درامد و رفاه برسه همون حاضر اماده رو انتخاب کرده هیچ کدوم لیاقت دلسوزی ندارن یکی واسه پول انتخاب میکنه یکی واسه نیاز جنسی و پز و ... فکر نکنید همیشه به همجنس ما ظلم میشه

پس لطفا دل نسوزونید الان یکیشون تاپیک زده چیکار دارید به ما چرا دخالت میکنید تو زندگی ما 

یک عدد چپی 

دقیقا

گوش خر کوتاه کردی اسب شد حالا مگر ؟ 🤨🤔                  جانِ من ذاتی‌ست برخی ویژگی های بشر .کاربر عزیز اگه دیدی تو یه تاپیک باهات خوش رفتارم تو تاپیک دیگه باهات بحثم میشه تعجب نکن!چون من با توجه به کامنتی ک گذاشتی باهات حرف زدم ،باهات خصومت شخصی یا جنگ ندارم فقط بعضی حرفا به مزاجم خوش میاد بعضی ها نه !♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۳۰ سالمه و مجرد ، سن پایین نگیرم؟

خودت خجالت نمیکشی ؟ ،برو دنبال یکی همسن خودت خب

گوش خر کوتاه کردی اسب شد حالا مگر ؟ 🤨🤔                  جانِ من ذاتی‌ست برخی ویژگی های بشر .کاربر عزیز اگه دیدی تو یه تاپیک باهات خوش رفتارم تو تاپیک دیگه باهات بحثم میشه تعجب نکن!چون من با توجه به کامنتی ک گذاشتی باهات حرف زدم ،باهات خصومت شخصی یا جنگ ندارم فقط بعضی حرفا به مزاجم خوش میاد بعضی ها نه !♥️
حالا تصميمات مردم براي ازدواج و زندگيشون اصلا چه ربطي به ماها داره كه بدمون بياد يا دل بسوزونيم كلا؟

اگه ربطی به ما نداره چرا تاپیک میزنن؟ حتما نظر میخوان دیگه 

یه جوری میگه چرا تو کار ما دخالت میکنید انگار ما جلو خاستگاراشو گرفتیم 😂

اصلا اگه نیاد تو سایت زندگیش بریزه تو دایره مگه کسی میدونه خودش یا خاستگارش چند سالشونه 

میاد نظر سنجی میکنه 

خب هر کسی هم بلاخره یه نظری داره و نظرشو میگه 

دوست ندارید کسی دخالت کنه اینجا ذکر نکنید مسائل زندگیتون زو  🤷🏻‍♀️