2777
2789
عنوان

بنظرتون داشتن دوتا بچه عیبه

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 64 پست
دمت گرم با جوابت سوزوندیش، اونجا که گف اگه اجازه میگرفتی دوتا نمی آوردی، بهش میگفتی، از خدا راضی ام ...

دقیقا😂😂ولی من دیگه اعصابم بهم ریخت بلندشدم اومدم اگه دهن ب دهن میزاشتم باهاش ی دعوایی راه مینداختم

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واکنش مادرش و مادر خودت چی بود؟؟؟؟؟

واسه اونا عادیه چون هم مامان خودم هم مامان اون میدونن ما باهم مثل کاردو پنیریم

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
اتفاقا دوتا خیلی هم خوبه احتمالا فشار اومده بهش اینجوری گفته🤣🤣من خودم یکی دارم دوستم تو فکر اقدام ...

دقیقا افرین 

من جدیدا با هر کسی که باهاش کنار نمیام رفتو امد نمیکنم اصلا شما هم دیگه باهاش روبرو نشو الان هم ناراحت نباش عزیزم خدا هدایتش کنه انشاالله 

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
این چیزا کاملا شخصیه و به کسی ربطی نداره که اظهار نظر کنه😑

کلا دختره روانیه هروقت منو میبینه ی تیکه میندازه شب عروسیم هی میومد در گوشم میگفت وای امشب خدا ب دادت برسه و فلان و ....جای اینکه دلداریم بده استرس وارد میکرد دختره نفهم😑😑😑😑

من جدیدا با هر کسی که باهاش کنار نمیام رفتو امد نمیکنم اصلا شما هم دیگه باهاش روبرو نشو الان هم نارا ...

اره بخدا ولی من نیتم خیر بود من عاشق مامانشم بهش میگم خاله از کوچیکی واقعا زن خوبیه بخاطر مادرش رفتم ک اینجوری شد😑😑

الان جدی میگی؟این مکالمات جدی بودن؟واقعااا باورم نمیشه انقدر طرف پروعه؟

اره بخدا تازه شب عروسیم جای اینکه دلداری بده هی میومد درگوشم میگفت وای امشب خدا ب دادت برسه و فلان و....کلا خیلی لجنه دختره😑😑😑😑

اره بخدا ولی من نیتم خیر بود من عاشق مامانشم بهش میگم خاله از کوچیکی واقعا زن خوبیه بخاطر مادرش رفتم ...

اگر عاشقشی خونه مامانت که میاد برو ببینش من فکر میکنم تحت هر شرایطی دلت میخواد بری خونشون 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
اگر عاشقشی خونه مامانت که میاد برو ببینش من فکر میکنم تحت هر شرایطی دلت میخواد بری خونشون

بخدا یکماه بود نرفته بودم دیشب چون مامانم تنها بود گفت میای چون ناراحت نشه گفتم اره ولی دیگه نمیرم خداقل اگه هم برم وقتی دختره نبود میرم 😑😑😑

باید بهش میگفتی تو اول ببین شوهر می کنیبعدش ببین ی دونه بچشون میتونی بیاری تا خوب بسوزه بعدشم از د ...

😂😂😂😂😂😂😂

به کسی چه ربطی دارهععخوب گفتی افرین

ولی ازرو نمیره متاسفانه😑😑