2777
2789
عنوان

بنظرتون داشتن دوتا بچه عیبه

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 64 پست

اتفاقا دوتا خیلی هم خوبه احتمالا فشار اومده بهش اینجوری گفته🤣🤣من خودم یکی دارم دوستم تو فکر اقدام برای پنجمی هست .کسی که از نظر مالی و روانی توانایی داره خیلی هم خوبه بچه بیاره به شرط تامین بچه از همه لحاظ 

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اولا برای بچه هات صدقه بده دوما ایشون از روی حسادت گفتن شما نباید میگفتی نمیدونستم باید از شما اجازه ...

بخدا اصلا اون موقع اعصابم بهم ریخت من کاریش نداشتم اون تیکه پروند اول

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉

هیشکی نمیتونه برا زندگی تصمیم گیری کنه! همون خانوم که از شما ایراد گرفته اگه برگردی در مورد رنگ جورابش ازش ایراد بگیری به شدت عصبانی میشه و میگه به تو مربوط نیست! همه‌شون اینجوری‌ان! منظورم آدمای بی‌شعوره!!☺️ 

به هیشکی ربطی نداره ، کسی نه از بچه‌هات نگهداری می‌کنه ، نه خرجشونو میده ! پس هرکی حرف بزنه زر میزنه !☺️

من بعد از شیش ماه و یه عمل جراحی ، از مرگ برگشتم و اومدم تو سایت! اگه دوستانه حرف میزنم دلیلش اینه که همه رو دوست خودم می‌دونم! اگه چیزی میگم نیتم صرفا کمک کردنه! برداشت بد نکنید🙏 یه مدته بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سر در گم شده! 😔 لطفاً برای زندگیم دعا کنید لطفاً 🙏 ضمنا وارد تاپیک‌های مخصوص خانوما نمیشم . پس لطفاً اذیت نکنید☺️اما خدایی نی‌نی‌سایت برای اقایون عالیه که یاد بگیرن.

جات بودم نمیرفتم

من خیلی مامانشو دوس دارم از کوچیکی بهش میگم خاله خیلی زن خوبیه بخاطر مادرش رفتم

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉

واجب بود خونه کسی که ازش خوشت نمیاد بری و حرف بشنوی؟؟؟برای خودت ارزش قائل باش برای بچه هات ارزش بذار 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
کاملا واضحه که داره ازحسودی میترکه وگرنه دوتا بچه چ عیبی داره مگه

والا همینو بگو😑😑

عیب اینه وقتی آبت با یکی تو ی جوب نمیره پا میشی میری خونش

عزیزم من بخاطر مامانش رفتم چون عاشقشم مثل مامان خودم دوسش دارم از کوچیکی خاله صداش میزنم نمیدونستم اینجوری میشه