سلام ما ساله اومدیم این خونه، هرماه به موقع هم اجارش رو پرداخت کردیم بدون یک روز دیرکرد، یعنی همسرم با اینکه قسط وام عقب افتاده داره ولی اجاره خونه رو به موقع میداد، صاحبخونه گفته که من نیاز به پول دارم و رهن کامل میخوام، و مایی که هیچ پولی نداریم، یعنی فکر میکردیم واسه تمدید اجاره رو زیاد میکنه نه اینکه اینجوری کنه، از طرفی حدود یه ماهه همسرم بیکاره و خیلی هم اسنپ نمیره، خیلی خستم، از همه چیز، از خودم و شانسم و انتخاب بدم... فقط نمیدونم آینده دخترمون قراره چی بشه هیچ امیدی برام نمونده نسبت به هیچی😢 همه چی باهم سرمون آوار شد انگار
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خونه ی دیگه بگیریدمگه آیه اومده جای دیگه نرید.پس بنگاه برای چیه؟؟
البته که نه عزیزم، ولی ما پارسال و سال قبلشم اثاث کشی داشتیم خیلی متنفرم از اون روزا😔 همه چیز سال به سال بدتر میشه، همسرم هرچی دوید به جایی نرسید الانم که وضع کارش و زندگی ما اینه، ولی اگه مجبور بشیم جابجا میشیم دیگه چاره ای نیست
عزیزم قسطامون سر کار همسرم عقب افتاد همین حالام بدهکاریم دیگه بهمون وام نمیدن که🙁
برای ما هم گذاشته هم رو پول پیش هم کرایه خونه حالا برای پیش مشکلی نداریم ولی کرایه خونه رو کرده ماهی پنج خیلی اعصابم خورده خونه اش آنچنان ارزشی هم نداره بعد شوهرم میگه کمتر خرج میکنیم اعصابم بهم ریخت چون همین الان هم هیچ خرجی نمیکنیم نه لباس و نه خیلی چیزهای دیگه.