2777
2789
عنوان

صاحبخونه گفت برای تمدید رهن کامل میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 629 بازدید | 29 پست
فکر کنم باید همین کارو کرد، خیلی احساس بدبختی میکنم

عزیزم ان شاالله  خدا کمکتون کنه وضع ماهم همینه همش قسطو....  ۶ ساله ازدواج کردم با همسرم ی مسافرت نتونستم برم از بس قسط داریم ی لباس درست هم نمتونم بخرم ان شاالله خدا کمک امثال ماها وماها کنه

چند ماهه پیش ی وام گرفتیم من یکم دادم طلا ک برای همیشه بمونه برام مجبور شدم چند روز پیش بفروشمش دلم گرفت ولی بازم خداروشکر 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینو استوری کن صاحبخونه ببینه

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻
شوهر منم میگه کمتر خرج می کنیم هرچی فکر میکنم واقعا ما خرجی نمکنیم

تازه امسال خرجم خیلی بیشتره دخترم یکیش پیش دبستانی میره و اون یکی ششم   من واقعا نمیدونم کمتر خرج کردن چیه دیگه برای مایی که کم توقع هستیم

تازه امسال خرجم خیلی بیشتره دخترم یکیش پیش دبستانی میره و اون یکی ششم من واقعا نمیدونم کمتر خرج کر ...

منم خیلی کم توقعم ولی بخدا اشتباه میکنیگ ما باید خرج کنیم ک ارزش داشته باشیم 

عزیزم ان شاالله خدا کمکتون کنه وضع ماهم همینه همش قسطو.... ۶ ساله ازدواج کردم با همسرم ی مسافرت نت ...

طلاهاتو برا چی فروختی؟

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

خدا کمکت کنه ما هم مستاجریم تازه مجردم با خانواده مستاجریم هیچوقت دلم نمیخواد ازدواج کنم بخاطر همین فقر لعنتی یه بچه دیگه رو مثل خودم بدبخت کنم البته ک دیگه امیدی به ازدواج نمبینم

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠

شوهرت چرا با اسنپ نمیره کار کنه؟

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
فکر میکی براشون مهمه؟ البته که نه هرکاری دلشون بخواد میکنن، ولی بازم ممنونم

نمیشه کامل اینجوری گفت.شاید براش مهمه ولی خب سرمایشه شاید فکری داره که به اون پول رهن نیاز داره یا بچه هاش میخوان و در اجبار قرار گرفته.همیشه نمیشه گفت مشکل مستاجرو صاحب خونه ها باید حل کنند.مشکل ما از جای دیگس هم برای مستاجر هم صاحب خونه که نمیتونه گره از کار مستاجرش باز کنه.امیدوارم مشکل شما هم حل بشه.شاید خیری باشه توی جابجایی.اگر مجبور به جابجایی شدی زیاد سخت نگیر.خودش سخت هست دیگه با فکر زیاد بهش بدترش نکنید.میگذره

با این توصیفات اخلاق برخی از صاحبخونه ها روح پدرم خیلی خیلی شاد.  هوای مستاجرها رو داشت بااینکه خیلی هم پولدار نبودیم هرسال نه رهن اضافه میکرد نه اجاره مستاجر اخری سه سال نشست با رهن ده میلیون ماهانه یک تومن خونه نوساز صد و پنجاه متری سال قبل که فوت کرد گفتیم دربیایید تا داداشم بیاد مادرم تتها نمونه با گریه و دلخوری رفتن خونه هفتادمتر چهارمین طبقه رو پنجاه میلیون ماهی هفت میلیون گرفتن همه چی به پول نیست 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده