2777
2789
عنوان

خونه ای که گرفتیم دوتا اتاق خواب داره که پنجره ندارن 😫

| مشاهده متن کامل بحث + 3718 بازدید | 82 پست
نه عزیزم زشت نیستحق داری واقعابرو ببیندلگیر باشه که سختهتازه بحث تهویه هم هست

ظهر رفتم خونه رو دوباره دیدم ، الهی شکر اون اتاقش که پنجره به نورگیر داشت نور خوبی داشت 😍 حتی اتاق روبرویی هم روشن میکرد 

پنجره پذیرایی هم تا وسط پذیرایی نور داشت و خونه کامل روشن بود 😍😍😍💃🏻💃🏻💃🏻

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید
منم دوتا خواب خونم یه متر و نیم پنجره داره خیلی تاریکن و دل گیرو گرمای الان هم نمیشه زیاد تو اتاق ای ...

مگه کولر ندارین ؟؟ 

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واب حق داری تهویه هوا خیلی مهمه برو حتما ببین

ظهر رفتم خونه رو دوباره دیدم ، الهی شکر اون اتاقش که پنجره به نورگیر داشت نور خوبی داشت 😍 حتی اتاق روبرویی هم روشن میکرد 

ببین اتاق بدون پنجره خیلییی دلگیره.خونه یکی از اشناها اشپزهونه و‌پذیرایی پنجره داره و رو به افتاب قش ...

این حمام تو اتاق‌ها نیست 

نه چه بدی داره برو چک کن

عکس خونه رو‌نداری اسی ؟

نه روم نشد عکس بگیرم 

ولی ظهر دوباره رفتم دیدمش الهی شکر نورش عالی بود 😍😍😍😍

اتاقی هم که به نورگیر پنجره داشت آنقدر پرنور بود که اتاق روبرویی هم روشن میکرد 

امروز واقعا دیگه عاشقش شدم 

کاش می‌شد میخریدیمش 😫😫😫 خدایا پس ما کی خونه دار میشیم 

ظهر رفتم خونه رو دوباره دیدم ، الهی شکر اون اتاقش که پنجره به نورگیر داشت نور خوبی داشت 😍 حتی اتاق ...

خب خداروشکر پس عزیزم ان شالله به شادی استفاده کنی خونت رو ❤️❤️💖🥰

این حمام تو اتاق‌ها نیست ظهر رفتم خونه رو دوباره دیدم ، الهی شکر اون اتاقش که پنجره به نورگیر داشت ن ...

خب خداروشکر عزیزم به سلامتی❤

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
بله عزیز مستاجرم ظهر رفتم خونه رو دوباره دیدم ، الهی شکر اون اتاقش که پنجره به نورگیر داشت نور خوبی ...

خداروشکر 

آره بابا آدم مگه چندسال عمر میکنه که تو جای تنگ و تاریک بمونه منکه تو اون خونه افسردگی گرفته بودم حالا خوبه ما میخواستیم بلند شیم هر کی میومد خونه رو میدید نمیپسندید میگفت اصلا نور نداره 

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
ظهر رفتم خونه رو دوباره دیدم ، الهی شکر اون اتاقش که پنجره به نورگیر داشت نور خوبی داشت 😍 حتی اتاق ...

خب عزیزم خدا روشکر .انشالله بسلامتی و دلخوشی توش زندگی کنید😍🤩

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

نه روم نشد عکس بگیرم ولی ظهر دوباره رفتم دیدمش الهی شکر نورش عالی بود 😍😍😍😍اتاقی هم که به نورگیر ...

خب خدارو‌شکر‌که به دلت نشست 

انشالله میخریین عزیزم توکل بر خدا 

خب خدا رو شکر 

انشاالله به سلامتی و خوشی بری خونه جدید 🙏🏻🥰

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم