2777
2789

درود 🌼

صبح تون بخیر و نیکی 💙

من به تازگی وارد زندگی مشترک شدم، از خانواده ام فاصله دارم و دلتنگی عجیبی احساس میکنم انقدر که زندگی و روحیاتم رو تحت تاثیر خودش قرار داده... 

با کوچکترین چیزی خاطرات جلوی چشمام میان و بغض میکنم  ... خانواده ام بهم سر میزنن و منم میرم دیدن شون اما دلتنگ زندگی باهاشون هستم... 

با اینکه سعی میکنم بروز ندم اما دلتنگی امونم رو بریده و در مقابلش کم اوردم... 

بدتر از همه این سکوت خونه و تنهایی اذیتم میکنه و مدام شلوغی خونه پدری رو یاد میکنم. 

انگار اونجا همه چیز رنگ و بوی دیگه ای داشت وشیرین بود! 

احساس میکنم به اندازه ی کافی با خانواده ام زندگی نکردم... 

متاهل ها، شماهم اینطور بودین؟ 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

سعی میکنم با سرگرمی یادم بره، کیک میپزم بدتر خاطرات یادم میاد و دلتنگ تر میشم... 

هرچیزی من رو بهم میریزه 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من انقدر برای رسیدن بهش سختی کشیدم ک اینطور نبودم اما خب گذر زمان همه چیو حل میکنه عزیزم

باورت میشه من بعد از سالها عقد بودن و خون دل خوردن به این مرحله رسیدم ولی الان میگم اون موقع شادتر بودم... 

عادت میکنی من سال اول‌ بشدت اذیت شدم راه دور بودم و چند ماه یه بار میتونستم خانواده مو‌ببینم یادمه یه بار صدای خواهرمو از حیاط شنیدم مه صدام زدفکر کردم‌اومدن سورپرایزم کنن دویدم تو حیاط کسی نبود دلم براشون یه ذره شده بود ولی وقتی فکر‌میکردم الان زنگ بزنم گریه میافته زنگ نمیزدم اونا زنگ میزدن میگفتن مارو‌فراموش کردی 

یه خواهر بزرگ‌تر که برای خواهراش قوی و حامیه یه زن مستقل که پشت شوهرش بهش گرمه یه دختر عاقل که هرجا بتونه به پدر مادرش هر کمکی باشه میکنه و اونا بهش افتخار میکنن یه مادر که پسر کوچولوش دوسش داره و یه آدم که از درون احساس پوچی ‌و تنهایی میکنه احساس ناکافی بودن تا حد خفگی آزارش میده و مدام داره از خودش میپرسه با زندگیم چیکار کردم ؟ و هرچی بیشتر میپرسه بیشتر غرق این سوال میشه!

چاره ای نیست عزیزم کم کم اونقدر به خونه خودت عادت میکنی که هیچ جا واست خونه خودت نمیشه....ان شاالله سایه مادر پدرها بالای سرمون باشه همینکه دلت گرمه میتونی بری بهشون سر بزنی خدارو شکر کن

از سال ۹۷ با سایت آشنا شدم و یه کاربری تعلیق شده...اومدم تا مثل خیلیا اینجا یکم درد و دل کنم😊

باید قبول کنی ورود به یه مرحله جدید از زندگیتو تغییر کلا سخته حتی اگه به سمت مثبت اش باشه سعی کن خودت رو سرزنش نکنی برای احساساتت با خودت مهربون باش جلوی آینه به خودت بگو درکت میکنم داریم مراحل سختی رو میگذرونیم اما خانواده مثل پیله است تا یه زمانی مفیده ولی اگه توش باقی بمونی تا ابد کرم میمونی.. ما باید با هم از پس این اتفاق بر بیایم ببین خونه خودم هم خیلی خوبیا داره(بعد کم کم خوبیای خونه خودت رو ببین و متوجهشون شو) برای خودت محیط رو قشنگ تر کن مثلا خونه ات رو نورانی کن همه اش شلوغش کن مهمون زیاد دعوت کن دل انگیز کن کلا زندگیو واسه خودت و میری خونه مامانت کم بمون خیلی نمون که بری توی فاز مجردیات سریع یه سر بزن و برگرد 

عزیزم چه عالی خدا حافظ تو و خانواده و همسرت باشهن من اینطور نبودم چون هرگز درخانواده خواستنی نبودم ...

خیلی متشکرم مهربونم 💙

خدا بهتون ارامش بده انشالله. 

منم انچنان ارامشی در خانه پدری نداشتم چون مادرم اخلاقیات خاصی داشت اما اون شرایط رو ترجیح میدم ... 

سعی میکنم با سرگرمی یادم بره، کیک میپزم بدتر خاطرات یادم میاد و دلتنگ تر میشم... هرچیزی من رو بهم می ...

عزیزم شما خوب حوشتو توجیه نکردی که این جدایی بدی نیست ،باید ذهنت رو قانع کنی که هر دختری شوهر میکنه و الان درقبال همسرت مسئلی خانوادتم جای خودشونو دارن ،یادت باشه اگه اینجوری ادامه بدی تاثیر بدی  وی ازدواجت میزاره و همسرت از اینکه هرروز تو رو بی حوصله ببینه خسته میشه پس خودتو توجیه کن که این قضیه یه چیز کاملا عادیه و شما تنها دختری نیستی که ازدواج کرده و از خونه پدری اومده بیرون