2777
2789
عنوان

این تاپیک های حس ششمی

72 بازدید | 9 پست

خداییش باورم نمیشه! آخه چرا خودتونو با این چیزای الکی گول می زنین؟ طرف حس ششم ش قوی چه ربطی داره شما مثل طالع بین ها و کف بین ها ازشون سوال می پرسین؟

منم حس ششم قویه و یه چیزایی رو حس می کنم اونم راجع به زندگی خودم و اتفاقات دور و برم. هیچوقت نمی تونم بگم الان کسی که اصلا از نزدیک ندیدمش و فقط آیدیشو می بینم با کی ازدواج می کنه چند تا بچه میاره به چه شغلی می رسه! تو رو خدا به خودتون بیاین!

اصلا حس ششم کارش این نیست که پیشگویی کنه! پیشگویی مگه الکیه؟! خود پیشگو های واقعی هم اینقدر به پیشگوییشون مطمئن نیستن که این دوستان حس ششمی قوی مطمئنن!!! تو رو خدا زندگیتون و امیدتون و کارو تلاشتون رو بنا بر این حرفای بی اساس نذارین!!!

من به عنوان یه بازی ازش خوشم میاد مثلا حدس بزنی لباسش چه رنگیه یا چند سالشه و ..

اما بعضیا خیلی دیگه جدی میگیرن

تو یه تاپیک کاربر میگفت حسین امشب خواب منو میبینه یا نه

محمد عاشقم میشه یا نه ؟

یعنی چی واقعا😂

-‌آمیـن‌‌شود‌ ؛ هرانچه‌میپنداری •|.
من به عنوان یه بازی ازش خوشم میاد مثلا حدس بزنی لباسش چه رنگیه یا چند سالشه و ..اما بعضیا خیلی دیگه ...

باری که آره مثلا حدس بزن چند سالمه!

ولی بعضیا شورشو در اوردن! بعدش میگن چرا افسرده ایم!!!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باری که آره مثلا حدس بزن چند سالمه!ولی بعضیا شورشو در اوردن! بعدش میگن چرا افسرده ایم!!!

عزیزم حسشون رو نسبت به وایبی ک ازت گرفتن میگن 

حالا یا درسته یا نادرست 

من بالای ۲۰.۳۰بار یه سوالو پرسیدم ۹۸ درصد جوابا یکی بود