2777
2789
وای اون ضا نایب و زنش ک میرن چالش شرکت میکنن مرده انقدر خورده قد گاااو شده (دقیق نمیدونم اسمش اینه ی ...

زنش رفت اسلیو کرد لاغر شد طلاق گرفت 

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
باولم کن😀با مهربونیش کاری ندارم

نچسبیدم بهت که بخوام ولت کنم

درخواست دوستی با احترام نمی پذیریم.  قوی باش،مثل یک لبخند پر از بغض✨🖤. کاربری ۴ نفره✨🎀    با افتخار دختران کوروش بزرگ👸🏻💗  فوتبال واسه ما یعنی زندگی   esteghlal&real madrid    Hala madrid  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مخصوصا ساینا و تایلر، چقدم چیزای +18 یاد شوهره داده، با این چیزا فقط میتونن ویو بگیرن دیگه

آره یه جوری حس میکنم انگار شوهره بچه فرض میشه ولی بدتر از اونا یه دخترس که شوهرش کره إيه از غذاخوردنش هم کلیپ میگیره 

هرکس هرچی که دیدگاشه فرش قرمز دنیا زیر پاشه 🎵 🎶🎧
وای از اون ملیس و مهدی چقدرررر بدم میاد .همون اوایل تازه کار بود بلاکش کردم . هر وقتم تو اکسپلور از ...

تا حالا اسمشونم نشنيده بودم الآن گفتي رفتم ديدم . كليپاشون به درد نونهالان ميخوره . اون لهجه به اون تيپ و لباس نميخوره . 

زنش رفت اسلیو کرد لاغر شد طلاق گرفت

واس رباط کریم بودن . اره اول دماغ عمل کرد یادمه .من کلا دنبال نمیکردم بشکه 💩 بود مرتیکه ی بی هنر

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن
آره یه جوری حس میکنم انگار شوهره بچه فرض میشه ولی بدتر از اونا یه دخترس که شوهرش کره إيه از غذاخوردن ...

تیهون اسم شوهرشه؟ با مزه س اون یکم

چندتا بلاگر که در و دیوار خونشون مث حرم امام رضا همه جاش طلاییه 

تازه یکیشونم پست گذاشت تاج گذاری کردم 😑😑😑😑

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

تا حالا اسمشونم نشنيده بودم الآن گفتي رفتم ديدم . كليپاشون به درد نونهالان ميخوره . اون لهجه به اون ...

خخخ خدایا منو ببخش باعث شدم صفحه شون بازدید بخوره . دقیقا منم از طرز صحبت و قیافشون بدم میاد . 

تیهون اسم شوهرشه؟ با مزه س اون یکم

اسمشو نمیدونم اکسپلور چندبار دیدمش، دختره مازندرانیه 

و بامزه هم هستن ولی اینکه کل محتوا درمورد راه رفتن و غذاخوردن یکی باشه به مرور حس جالبی نمیده به مرور هم تکراری میشه 

اسمشو نمیدونم اکسپلور چندبار دیدمش، دختره مازندرانیه و بامزه هم هستن ولی اینکه کل محتوا درمورد راه ر ...

تیهون اون پسر تپله .مادرشم فک کنم رستوران داره . چون چندتا پیج دیدم شوهراشون کره ای هستن اما این تیهون بامزه س .منم فالو ندارم فقط گاهی تو اکسپلورم میاد

تیهون اون پسر تپله .مادرشم فک کنم رستوران داره . چون چندتا پیج دیدم شوهراشون کره ای هستن اما این تیه ...

خیلی تپله؟ اونی که من دیدم همچین معمولی بود

خیلی تپله؟ اونی که من دیدم همچین معمولی بود

اسم دختره الهه است اسم شوهرش تهیون 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵