2777
2789
فک کنم اسمش مونا فود بود

بنده خدا اونکه خیلی مهربونه

درخواست دوستی با احترام نمی پذیریم.  قوی باش،مثل یک لبخند پر از بغض✨🖤. کاربری ۴ نفره✨🎀    با افتخار دختران کوروش بزرگ👸🏻💗  فوتبال واسه ما یعنی زندگی   esteghlal&real madrid    Hala madrid  

مبینا دندونی و شوهرش 

جاری مبینا دندونی

لادن و سید علی  چیز خل

شهره دهن گشاد و حاجی

شیما کاتوزیان 

دخی فود مث مرغه همه چی می‌کنه تو کمه صاحاب مردش

شکارچی و دوتا زن در پیتش

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچکدوم رو دنبال نمیکنم مگر اتفاقی تو اکسپلور ببینم 

و از هیچکدوم هم‌خوشم نمیاد چون اکثرا چیپ و سطح پایین و دروغگوئن 

بخصوص وحیده علی حسینی ، ساناز سرافراز 

چون هر دوشون رفتن روی زندگی مرد متاهل ، و زندگی کس دیگه روخراب کردن 

خدایا بی نهایت شکر🙏🌹دوست خوبم میشه براحاجتم دعا کنی و یه صلوات مهمونم کنی؟ممنون🥰😘

نفرت انگیز که نه ولی اینایی که یه شوهر خارجی دارن.... اولاش بامزن ولی دیگه خیلی محتواشون بی نمک شده، کل پستا شوهره رو دارن مسخره میکنن 😐 

هرکس هرچی که دیدگاشه فرش قرمز دنیا زیر پاشه 🎵 🎶🎧

نفیسه سادات 

که مثلاً حجاب استایله

ولی کاملاً ریاکارانه

میکاپ هاش و طرز پوششش از بی حجاب ها تو چشم تر و چشم گیر تره

مثلاً مدافع اسلامه

ولی به شدت مصرف گرا و تجمل گرا هست

اسلام دین ساده زیستیه

نه دین این همه بریز و بپاش

کاش سوءاستفاده نکنن از اعتقادات 

💔🖤
😂

خنده دار بود؟

درخواست دوستی با احترام نمی پذیریم.  قوی باش،مثل یک لبخند پر از بغض✨🖤. کاربری ۴ نفره✨🎀    با افتخار دختران کوروش بزرگ👸🏻💗  فوتبال واسه ما یعنی زندگی   esteghlal&real madrid    Hala madrid  
مبینا دندونی و شوهرش جاری مبینا دندونیلادن و سید علی چیز خلشهره دهن گشاد و حاجیشیما کاتوزیان دخی فو ...

وای اون ضا نایب و زنش ک میرن چالش شرکت میکنن مرده انقدر خورده قد گاااو شده (دقیق نمیدونم اسمش اینه یا ن)

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن
نفرت انگیز که نه ولی اینایی که یه شوهر خارجی دارن.... اولاش بامزن ولی دیگه خیلی محتواشون بی نمک شده، ...

مخصوصا ساینا و تایلر، چقدم چیزای +18 یاد شوهره داده، با این چیزا فقط میتونن ویو بگیرن دیگه 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

وای اون ضا نایب و زنش ک میرن چالش شرکت میکنن مرده انقدر خورده قد گاااو شده (دقیق نمیدونم اسمش اینه ی ...

نمیشناسمشون 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵