2777
2789
عنوان

واقعیه که میگن

1339 بازدید | 75 پست

من اینو شنیدم خییییلییی شنیدم کنجکاو شدم که بدنم چرا میگن بچه کوچیکا مثلا نوزادا رو نمیشه تنها گذاشت نمیدونم میگن جن میاد میبرتشون من اینو خییییلییی شنیدم از اقوام مختلف از اشخاص مختلف با عقاید مختلف میگن نوزادو نمیشه تنها گذاشت خب یعنی واقعا همچین چیزی هست که جن ها بچه رو میبرن برا خودشون؟ خو برا چیشون؟ به چه دردشون میخوره؟ بعد چرا فقط بچه کوچیکا؟

بچه هارو میبرن چکار مثلا خودشون بزرگشون میکنن؟

خرافات چرت و پرته 

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید. همچنان "کوتوله_جذاب"‍م فقط اکانت قبلیه تعلیق شد 🫡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولین باره میشنوم...

ولی خب نوزادو نباید تنها گذاشت!

چون تکون میخورن ممکنه برن زیر پتو نفسشون قطع شه هزارتا اتفاق ممکنه هی باید بشون سر زد خب

⌯خیـال‌تـۅ‌بزرگـہ‌یـٰا‌دِل‌مـن‌خیلے‌جـاش‌تنگـہ🧷🤍 .اینکه دردم را نمیدانی بود درد دگر...💜 .

نه عزیزم. جن بچه آدمیزاد به دردش نمی خوره. واسه این میگن تنها نذارید چون ممکنه غلت بخوره رو صورتش بیوفته خدایی نکرده نتونه نفس بکشه. یا چیزی بکنه تو گلوش یا هرچی. بالاخره منطقی نیست نوزاد رو تنها گذاشت. حالا قدیمیا میگن جن می بره بخاطر اینه که قدیما به جن خیلی اعتفاد داشتن برای اینکه حرفشون برو داشته باشه و مواظب نوزاد باشن اینجوری گفتن

بله درسته من خیلی شنیدم

تا حالا هم دیدی برده باشن؟

مگه ممکنه؟🙄

مگه بی صاحابه بچه بیان بردارن ببرن؟

⌯خیـال‌تـۅ‌بزرگـہ‌یـٰا‌دِل‌مـن‌خیلے‌جـاش‌تنگـہ🧷🤍 .اینکه دردم را نمیدانی بود درد دگر...💜 .

نمیبرن ک😐

جن زده میشن

تو هر قومیت و دینی هم هست من فک میکردم فقط ماییم دیدم یهو‍دی هام همین عقایدو دارن 😂

ولی اونا جن ندارن لیلیث دارن🌚

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣