2777
2789
عنوان

بچمو دعوا کردم امد تنها خوابید

171 بازدید | 7 پست

یکماهه دارم از پوشک میگیرمش هفته اول حتی یک خطا نداشت ولی هرچی میگذره بدتر خطا میکنه الان از دستشویی اوردمش گفت دستشویی ندارم اومد نشست کنار گوش من پی پی کرد 😖دعواش کردم اخه حتی باد معدشو دیدم کنترل میکنه و میره بیرون اما دستشوییشو نمدونم چرا اینکارا رو میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوسال ونیم شعرای کناب شعراشو از حفظ میخونه یعنی خنگم نیست خیلی باهوشه صبح بهش ی قول بدی شب ولت نمیکن ...

خب حتما آماده نیست سیستم عصبیش، من دخترم رو سه سال و نیم بود گرفتم بدون حتی یک بار خطا، ولی شبا آماده نیست، کلی جیش می کنه، برای همین پوشک می کنم شبا با اینکه ۴سالشه

نباید اذیتشون کرد خودتونم کلافه میشید

خب حتما آماده نیست سیستم عصبیش، من دخترم رو سه سال و نیم بود گرفتم بدون حتی یک بار خطا، ولی شبا آماد ...

شب ادراری نداره .پارک میریم میاد میگه جیش دارم میبرمش ولی توخونه رها میکنه

شب ادراری نداره .پارک میریم میاد میگه جیش دارم میبرمش ولی توخونه رها میکنه

توالت کوچولو داره تو خونه؟ بچه ها خیلی دوس دارن که سرویس کوچولو داشته باشن، تو بازار هم هست

ما جابجا که شدیم سرویس بهداشتی اتاق دخترم رو روشویی و توالت فرنگی کوچولوی رنگی گذاشتیم که خوشش بیاد بره و به نظرم خیلی تاثیر داشت