2777
2789
عنوان

باردارم و چند روز که بیاین لطفا

327 بازدید | 17 پست

بچها من واقعا متوجه نمیشم ینی چی الان همه جا میگن به جلیلی رای بدین حتی خود دولت هم با پزشکیان مخالفه. اگه واقعا مخالفه چرا حذفش نمیکنن؟ و اینکه اگ واقعا خود دولت وشورای نگهبان با جلیلی موافقن چرا همونو رئیس جمهور نمیکنن؟  یکی توضیح بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من طرفدار پژشکیان بودن ولی با مناظره این دوشب ازش بدم‌اومد نه ادب داره نه علم...اصن بلد نیس حرف بزنه ...

آره خیلیم مغروره و بقول شما بی ادب.ی کلیپ دیدم که یک بنده خدایی نمیدونم ازچه قومی بود شالش رو انداخت گردن پزشکیان (انگار لباس محلی اینا بود نمیدونم چ قومیتی بود؟) درش اورد انداخت اونطرف... 🙁🙁

آره خیلیم مغروره و بقول شما بی ادب.ی کلیپ دیدم که یک بنده خدایی نمیدونم ازچه قومی بود شالش رو انداخت ...

مگه‌مناظره رو‌ندیدی همش‌به جلیلی میگف این ...بلد نیس درست حتی حرف بزنه....اصن‌جواب سوالا رو‌نمیداد یسری چیز حفظ کرده بود فقط الکی