2777
2789
عنوان

امشب من سیاه بخت ترین دختر دنیام🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 927 بازدید | 40 پست
بااین شرایط بد اقتصادی که گفتی کلاس زبان میری؟پس احسنت به پدرمادرت

آره ۱۷ سالمه و کلا شش ماهه دارم میرم

با هزار بار دعوا و دق و دلی تونستم اسممو بنویسم. برای هرجلسه ای که دارم میرم هزار بار باید بمیرم و زنده بشم که ایندفعه میتونم برم یا نه. مامانمم دقیقا تفکر شما داره !

من خدایی دارم که مرا در آغوش گرفته                            خدای من، جایی در میان قلب من است:)                          ❤  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این سختی ها هم تموم میشه ی روز . مادرتم خیلی تحت فشارهای واسه اون زندگی . سه تا بچه اید؟

ممنونم از همدردیت

آره

من خدایی دارم که مرا در آغوش گرفته                            خدای من، جایی در میان قلب من است:)                          ❤  

با این توصیف از زندگی (خونه۴۰متری ن لباسی ن...)کلاس زبان کجای دلم بزارم  

♦️من مرد هستم♦️                                         💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

فقط ازت میخوام درستو سفت وسخت بخونی بری سرکار .شوهر کنی ازین بدبخت تر میشی .اگه میخوای نجات پیدا کنی ...

مرسی چشم

درسم خوبه هر موقع کتک میخورم ب بچهای کلاسمون فک میکنم مدام میگن پرستو خوشبحالت.. نمیدونن وضع منو 

برام دعا کن❤

با این توصیف از زندگی (خونه۴۰متری ن لباسی ن...)کلاس زبان کجای دلم بزارم

.... ای کاش هیچوقت کامنت نذاری.. خدا جوابتو بده..

.... ای کاش هیچوقت کامنت نذاری.. خدا جوابتو بده..

سوال بود تو ذهنم خب چیکارش کنم!!

♦️من مرد هستم♦️                                         💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

متاسفم! بنظرم امضا تو یه دور بخون

متاسفم! بنظرم امضا تو یه دور بخون

خب خودت باور میکنی یکی  پول نداشته باشه بعد بچش بره کلاس زبان!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟

خب خودت باور میکنی یکی پول نداشته باشه بعد بچش بره کلاس زبان!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟

یعنی میگی من دروغ میگم؟ مریضم؟ چته حالت خوشه؟

باید بگم بین کل شهرستانمون من سطح علمیم از همه بالاتره رتبه یکم بین همه دانش اموزا تنها نقطه ضعفم زبانمه طاقتم نمیاد تنبل کلاسمون زبانو بفهمه من نفهمم.. خودمو ب اتیش زدم تا بتونم برم.. هیچکسیم از وضع زندگی من خبر نداره نمیخوامم بفهمه اینجارو دارم برای درددل

کاش یه روز درد منو بکشی تا دیگه زخم زبون نزنی

یعنی میگی من دروغ میگم؟ مریضم؟ چته حالت خوشه؟باید بگم بین کل شهرستانمون من سطح علمیم از همه بالاتره ...

الله اعلم