2777
2789
عنوان

امشب من سیاه بخت ترین دختر دنیام🖤

927 بازدید | 40 پست

امشب مامانم با تمام وجودش کتکم میزد به پشتم دو دستی مشت میزد هرچقد تونست نفرینم کرد... چرا؟ چون از خونمون تا کلاس زبانم یک ربع راهه و ما ماشین نداریمو مجبورم کرایه بدم..

من حتی از جام تکون نخوردم اونم تاجایی که تونست کتک زد ... بابام معتاده زندگیمون داغونه.. تو یه خونه چهل متری پنج نفر ادم زندگی میکنیم صبح دعوا ظهر دعوا شب دعوا... یذره فرهنگ ندارن هیچکدومشون.. نه لباسی داریم هیچکدوممون نه هیچی.. از بچگی اعتماد بنفسم داغون بوده نه کسیو دارم نه جاییو دارم برم.. به معنای واقعی دارم دق میکنم.. صفحه گوشیم خیس شده نمیتونم‌ تایپ کنم.. کاش راهی برای نجات بود.. کاش خدا یه‌ نگاهی میکرد

حتی خاطر ینفر روهم که شده نمیخوام با این تاپیک ناراحت کنم.. فقط این تاپیکو زدم تا هیچوقت امشب و ظلمی که در حقم کردنو یادم نره..

🙃🖤

من خدایی دارم که مرا در آغوش گرفته                            خدای من، جایی در میان قلب من است:)                          ❤  

🥲

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی بمیرم برای دلت

خدانکنه چه حرفیه..

من خدایی دارم که مرا در آغوش گرفته                            خدای من، جایی در میان قلب من است:)                          ❤  

یساعتت زودتر راه بیفت پیاده برو همینکه با این وضع بابات کلاس میفرستدت خودش خوبه

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

بگردم 🥺💔

ان شاءالله مشکلاتت حل شه 💔

+از شیطان پرسیدن در طول هفته چیکار میکنی؟ _گفتش دو روز آمریکا درس میدم.. بعد یه روزم انگلیس درس میدم.. یه چهار روزم میام ایران واسه ادامه تحصیل 😂✋🏻
عزیزکمقربون چشاتگریه نکنتروخدا درس بخونو فرار کن

چشم.. تنها راهم همینه😔😔