2777
2789
عنوان

خصوصیت بد مادرشوهرتون چیه

787 بازدید | 70 پست

سلام چه خصوصیت منفی و بد یا خصوصیت خوبی داره که شمارو ناراحت یا خوشحال می‌کنه لطفا برام بگین

«‌ترجیح میـבهم بـہ ذوقِ خویش בیوانـہ باشم تا بـہ میلِ בیگران عاقل...»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرمو خیلی بیش از حد دوس داره و فرق میزاره بین بچه هاش جاری هام خیلی وقتا از من بدشون میاد...

این ویژگیش هم خوبه هم بده

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

منم قرارع صاحب مادر شوهر بشم وایییی خوشحالم

تاپیک مفید می‌تونه بشه اگه به حاشیه نکشن دوستان

خصوصیات خوب اینکه همیشه که دعا می‌کنه برا منم دعا می‌کنه انار که میخره یه کاسه انار دونه دونه می‌کنه میاره برام با قاشق

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

نقاط منفی=بیخیاله و ب رسم و رسومات اهمیت نمیده

نقاط مثبت=فضول نیست و تو هیچی دخالت نمیکنه

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

دروغگوی وراجججججججج قهاره فامیل همه ازش فرارمیکنن بخاطر حرفای زیادوتکراری و بی سرتهش 

حسودنفرین میکنه بی دلیل همرو

خوبی ندیدم داشته باشه 

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

حسوده نفرین میکنهشدیدا گدا صفتهو خیلی خیلی کثیفدروغگوخوبی نداره اصلاااااااااااا

نفرین کردن اول می‌ریزه تو یقه خود آدم... 

قلدره وبددل ودهن بین بده

بقیه چیزهاش خوبه

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......

مادرشوهرم ایرادگیر به شدت دخالتی و اینکه دوست داره چون رابطه خوبی با شوهرش ندارن پسرش دایم در اختیارش باشه مثلاً شوهرم دوتا جمعه سرکار دوتا جمعه خونست توقع داره دوتا جمعه که خونست در اختیار اون باشیم من حق ندارم واسه یه جمعه باب دلم با شوهرم خوش بگذرونم تنها حسنش اینه توقع مالی از ما نداره اونم چون وضعمون خوب نیست 

فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩