2777
2789
عنوان

اگر جای من بودین چیکار میکردین

199 بازدید | 33 پست

سلام بچه ها من ۱۹ سالمه امسال پشت کنکور بودم به هدف داروسازی یا پزشکی

ولی از تراز اردیبهشتم راضی نبودم پیراپزشکی ها میارم که علاقه ندارم ، تحمل کردنشم برام سخته

بنظرتون یکسال دیگه بمونم بخونم که دارو بیارم؟ یا سنم زیاد میشه و همین امسال برم دانشگاه ازاد حسابداری یا روانشناسی چیزی بخونم؟؟

شما بودین چیکار میکردین؟ دارو یا پزشکی ارزش داره یکسال دیگه ام بمونم باتوجه به اینکه الان ۱۹ سالمه؟

کاربری دست دونفره..من و دوستم

چرا برا تیر سعیتو نمی کنی خب؟ 

بعدشم پیرا بزن همراه باهاش بشین برا کنکور بخون 

بعدشم مگه نوزده سال خیلی زیاده؟ به فکر سن نباش 

اگه هدفت پزشکیه فقط انجامش بده همین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوشگلم الان حسابداری ترکونده 

حقوق مامانم از صبح هفت تا یازده بعدظهر 13تومنه توی شرکت کار میکنه 

و اینه اگه واقعا علاقه داری به دارو بازم بخون اگه علاقه داری چون بعدا تو دلت میمونه

بنظرتون دیر نیست تا اونموقع ۲۰ سالمه که وارد دانشگاه میشم☹️؟ خیلی میترسم

از لحاظ هر روز فرصتی برا خودت هرطور میلته بخون نزار تو دلت بمونه ببین خودت چی میخوااااای

تکرار نکردن اشتباه،قشنگتراز معذرت خواهیه!

چرا برا تیر سعیتو نمی کنی خب؟ بعدشم پیرا بزن همراه باهاش بشین برا کنکور بخون بعدشم مگه نوزده سال خیل ...

سعیمو کردم این دوهفته ولی نهایتا بتونم شهری که پیرا قبول میشم رو عوض کنم ، اما رتبم اینقدری خوب نمیشه که به پزشکی بخوره💔

بعد اینکه درسای پیراپزشکی اکثرا از ترم دوم وارد بیمارستان میشن و سنگین میشه اونجوری دیگه تایم ندارم واسه کنکور بخونم

قبلا میگفتم هر کی سال اول نیاره استعداد پزشکی نداره ولی خیلی ها دیدم بعد چند سال قبول شدن و موفقن و ...

اره دقیقا اکثر اطرافیان خودمم بعد سال دوم یا حتی سوم به پزشکی و دندون رسیدن الان هم راضین ، ولی میگن شرایط کنکور واسه سال اینده خیلی سخت تر میشه همین نگرانم میکنه

خوشگلم الان حسابداری ترکونده حقوق مامانم از صبح هفت تا یازده بعدظهر 13تومنه توی شرکت کار میکنه و این ...

عزیزم چه عالی موفق باشن امکانتون😍اره دقیقا

خودم میخوام پای هدفم بمونم میدونم بعدا حسرتشو میکشم ولی همه میگن اشتباه نکن یکسال عمران تباه نکن همین پیراها رو بزن برو نمیدونم چیکار کنم

عزیزم چه عالی موفق باشن امکانتون😍اره دقیقاخودم میخوام پای هدفم بمونم میدونم بعدا حسرتشو میکشم ولی ه ...

ای بابا اشتباه تایپ کردم😅میخواستم بنویسم موفق باشن مامانتون ، اشتباها تایپ شد امکان

دوست من چهار سال مامایی خوند دوسال هم کار کرد بعد گفت ارزش من پزشکی هست واسه کنکور خوند تو سن ۲۵ سال ...

چقدر عاااالی افرین به اراده و انگیزشون ، اونوقت همه به من میگن سنت زیاد میشه برو دانشگاه چیزی بخون دیگه

عزیزم چه عالی موفق باشن امکانتون😍اره دقیقاخودم میخوام پای هدفم بمونم میدونم بعدا حسرتشو میکشم ولی ه ...

همه همه چی میگن گلم، بمون پای هدفت یکسال عمرتو میدی واسش ولی بعدا رویاتو زندگی میکنی و حسرتشو نمیخوری و ایکسال چیزی نیست،یکسال وقتی خیلی زیاده که توی رشته و زندگی باشی که دلت نمیخواد