2777
2789

لطفا قضاوت نکنین و تا آخر بخونین و راهنماییم کنین 

من خودمم ناراحتم خیلی بدم میاد بریم خونشون ، به مامانمم بگم نمیام اون ناراحت میشه 

نمیدونم دلیلش چیه یعنی آدم بدیم یا نه ولی خب بچه هم که بودم خیلی بین منو داداشم فرق گذاشتن  ، بعدم عشق و حالاشون کردن انواع مسافرتا هرکشوری بگین رفتن جوونیشون حالا نق و غرشون برا ما هست همش میشینه ی ریز چرا من نمیمیرم چرا فلانه چرا بیساره خب برو بمیر چیکارت کنم ، بعدم بچه بودم اگه ی چیزی میخریدم همچین قیافه میومد پوزخند میزد میگفت پول مفته خب مگه پول تو هست ب تو چچچچچ 

خونشون حوصلم سر میره باید برم بشینم تو اتاق تو گوشی فقط بعدم مامانم میگه چرا نمیری پیششون حالا درسته الان باهام بد رفتار نیستن ولی من بدم میاد ازشون بنظرتون آدم بریم ؟ عذاب وجوان دارم فقط لطفا توهین نکنین خودم به اندازه کافی اعصابم خوردا

ب فا*ل و حس شیشم اعتقادی ندارم اگه تاپیکی ب این عنوان می‌بینید مربوط ب دوست عزیزم خبسابیل هست ک اگه تاپیکاش تموم شه با کاربری من میادش اگه ی تاپیکی نظر مخالف راجع ب این چیزا دادم گارد نگیر چون اون تاپیکا مال من نبوده،  محمدرضا هم کراش خبسابیل هست ن من   
نه اصلا فقط اگر بتونی بیخیال بشی برای قلب خودت بهترررره

نمیدونم چجوری بیخیال شم کلا بدم میاد برم اونجا فقط به خاطر مامانم میرم 

ب فا*ل و حس شیشم اعتقادی ندارم اگه تاپیکی ب این عنوان می‌بینید مربوط ب دوست عزیزم خبسابیل هست ک اگه تاپیکاش تموم شه با کاربری من میادش اگه ی تاپیکی نظر مخالف راجع ب این چیزا دادم گارد نگیر چون اون تاپیکا مال من نبوده،  محمدرضا هم کراش خبسابیل هست ن من   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم روابطم با بعضی اعضای خانواده سرد هست ،بدلیل اینکه وقتی محتاج و ضعیف بودم پشتم رو خالی کردن و سختی کشیدم ،خاطرات ناخوشایند زیاد دارم ازشون،باهشون قهر نیستم اما کم میبینمشون و ب روم نمیارم،هر جور که خودت دوست داری باش

الهی امضای خدا پای همه آرزوهات💖💖💖
نمیدونم چجوری بیخیال شم کلا بدم میاد برم اونجا فقط به خاطر مامانم میرم

همونه که به خاطر مادرعزیزت میری این نشون دهنده این هست که قلبت رئوف ومهربانه 

پس انرژی منفی به همچین قلبی راه نده 

چون به مرور اسیب جدی به قلب و روحیه ات وارد میشه🌹🌹