2777
2789

بچه ها پدر مادرش بین این و آبجیش فرق میذارن خواهرش رو خیلی بیشتر دوست دارن خواهرش بسیار سلیطه هست یعنی هرچی میشه هر دعوایی میگن شوهر من کوتاه بیاد شوهر روش نمیشه پولی چیزی که برای خودش هست رو از اینا بگیره اینا هم به روی خودشون نمیارن از اینور یعالمه پول خرج خواهر متاهلش میکنن 

حالا با این همه چیزا هرچی به شوهرم میگم یه کاری کن یه چیزی کن حرفی بزن میگه چیکار کنم پدر مادرم هستن احترامشان واجبه 

یعنی حاضر از دهن من بزنه بدهی های خودش قسط هاش رو بده اما پول خودش رو از خانوادش نگیره 

این احترام واجب نیست 

شوهرم افراطی فکر میکنه 

تو رو خدا چیکار کنم حالیش بشه 😭😭😭😭

من دارم این وسط له میشم

و مرگ سال هاست ، هرچه در من میگردد ، چیزی برای کُشتن پیدا نمی کند .                           

پول خودش از خانوادش یعنی به خانواده ش پول قرض میده پس نمیدن؟

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم 10 سال کوتاه اومدم ولی یه ماه پیش 100 میلیون داد گفتم اگه پس نگیری بچه هاتو میندازم و میرم چون با قناعت من تونسته پول پس انداز کنه. خداروشکر فعلا سرعقل اومده

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

پول خودش از خانوادش یعنی به خانواده ش پول قرض میده پس نمیدن؟

نه مثلا بهش میگن یچیزی بخره سفارش میکنن چه هزار تومن باشه چه صد میلیون پولش رو نمیگیره 

یا کندوی زنبور داره کلا عسل هاش و پولش زیر دست اوناست 

و از اینور مثلاً وسیله ای چیزی بفروشه شماره حساب پدرش رو میده

و مرگ سال هاست ، هرچه در من میگردد ، چیزی برای کُشتن پیدا نمی کند .                           
نه مثلا بهش میگن یچیزی بخره سفارش میکنن چه هزار تومن باشه چه صد میلیون پولش رو نمیگیره یا کندوی زنبو ...

😐😐😐😐😐😐😐اینکه نمیشه چرا به پدر مادرش نمیگی

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه