2777
2789
عنوان

بچه بیاین حالم خوب نیست

98 بازدید | 8 پست

همش 13سالمه بزرگترین آرزوم شده مرگ میخوام خودکشی کنم چون فکر می کنم اگر بمیرم به همه رویاهام می رسم  و چون خیلی زجر کشیدم خدا دلش برام میسوزه و منو میبخشه اما نگران مادرم هستم دلم برا مامانم میسوزه واسه مامانم دارم نفس می کشم تو این دنیا

برای سنت طبیعیه این فکرا ولی پرو بال نده 

الانم پاشو برو حموم 

بیا اب خنک بخور 

بشین جلو کولر 

سرما بخوری این فکرا از سرت بره 

پاشو

من این کاربری و از قبل داشتم و بعدش کلا رمزشو فراموش کردم حتی یادم رفت این کاربری و دارم و چنین دلنوشته های رو به اشتراک گذاشتم. من فحش متاسفانه زیاد میدم ولی ازتون میخوام که جایی فحش دادم نترکونیدم چون میخوام این کاربریو داشته باشم و هرچندسال یه بار بیام و دوباره دلنوشته هامو بخونم و با دوستان گپ بزنم. یه فحش دیگه سخت نگیرید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای سنت طبیعیه این فکرا ولی پرو بال نده الانم پاشو برو حموم بیا اب خنک بخور بشین جلو کولر سرما بخور ...

بابا این شرایط روحی که من دارم سرما بخورم بدبخت میشم روحم داغون جسمم داغون بشه

این سایت مناسب سنت نیست از این سایت و هر فضای مجازی مثل تلگرام‌ اینستا و... فاصله بگیر 

یه موسیقی انتخاب کن و کلاساشو برو 

کلاس زبان هم برو 

یه رشته‌ی ورزشی مناسب که علاقه داری هم انتخاب کن و حتما برو 

با دوستات که اهل دوست‌پسر و... هم هستن دوستیتو تموم کن 

اینکارارو انجام بده قول میدم خیلی زود حالت خوب بشه دخترم شما الان تو سن بلوغی و احوالاتت طبیعیه

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

این سایت مناسب سنت نیست از این سایت و هر فضای مجازی مثل تلگرام‌ اینستا و... فاصله بگیر یه موسیقی انت ...

من قبلا از اینکه انقدر روحیم داغون بشه سمت گوشی نمی رفتم اما الان به خاطر اینکه زندگیم رو بگذرونم میام سمت گوشی 

من اصلا هیچ دوستی ندارم که بخوام ازش فاصله بگیرم قبل اینکه اینجوری بشم قرار بود برم کلاس ورزش و نقاشی و...... 

اما الان دیگه حوصله هیچی ندارم فقط کلاس درسی میرم چون مجبورم اگر نرم اول مهر که شد دهنم سرویس میشه