2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سال پیش یه مشخصات و رزومه معمولی گذاشتم ای استخدام بعد یه مدت دلم گرفته بود رفتم حرم حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها درد دل کردم

بعد یه مدت باهام برای کار تماس گرفتن 

جاهای مختلف رزومه بفرست بعد جتما برو پیش اهل بیت و باهاشون صحبت کن

دور کاری یا حضوری؟ کدوم سایت؟

یا جاب ویژن بود یا جاب این جاب 

همسرم سابقه کار زیاد داره ولی از شرکتی که توش کار میکرد راضی نبود توی یکی ازین دوتا سایت رزومه اش رو واسه شرکت های خوب ارسال میکرد چنتایی مصاحبه دعوت شد که یکیش از همه بهتر بود و مشغول به کار شد

حال خوبتو به هیچکسی گره نزن :)
چند سال پیش یه مشخصات و رزومه معمولی گذاشتم ای استخدام بعد یه مدت دلم گرفته بود رفتم حرم حضرت فاطمه ...

چه خوب خداروشکر 

راستش مهارت خاصی ندارم بنظرت میتونم دورکاری چیزی پیدا کنم؟ 

دختر ترک
چه خوب خداروشکر راستش مهارت خاصی ندارم بنظرت میتونم دورکاری چیزی پیدا کنم؟

مشخصات و کارهایی که بلدی رو بزار

توی مدتی که منتظری ببین چه کارهایی عللقه داری و میتونی یادشون بگیری 

تو این دو سه سال اخیر اینقدر کار زیاد شده که همه دنبال نیروی کار میگردن خدا رئیسی رو رحمت کنه

یکی از خانمها مونتاژ تو خونه بهش داده بودن خیلی ساده بود کارش و خیلی هم راضی بود

دعا کن جلیلی رای بیاره طرحش برای مشاغل و بانوان خیلی خوبه

بچه ها من خودم این کارو تازه پیدا کردم هر کی خواست معتبره

💥نیازمند تعدادی ادمین تلگرام جهت پاسخگویی 💥
❌با ثبت نام رایگان ❌
حقوق روزانه 🤭
بدون رزومه کاری 🤫
جهت استخدام به آیدی زیر پیام بدهید🤗👇

@Sariinq