2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خودم خیلی سفیدم ولی دختر گندمی و سبزه جذاب خیلیی دیدم

یه بنده خدایی میگفت دیدی قلب بعضیا از جنس سنگ میمونه ؟                                                      گفتم یعنی خیلی بیرحمن؟                                                                                                       گفت نه یعنی وقتی یکی و دوست داشته باشن اسم اون شخص تا ابد تو قلبشون حک میشه و هیچ وقت پاک نمیشه ...
من با آرزوی سفید بودن در گور میروم🥲 گندمی ام

منم گندمیم ولی اصلاااااا دوص ندارم سفید باشم رنگ پوست خودمو دوس دارم 🥲 میدونی از کی عاشق رنگ پوستم شدم از وقتی دیدم چقدر چهررو جذاب تر میکنه

در مسیر رشد و آگاهی …🌊🌿
😕😕

والا من همه سفیدا بم میگن وای رنگ پوستت چقد قشنگه البته خودمم خوشملم(از خودم تعریف نمیکنم بقیه میگن) شاید به خاطر همین انقد گشنگه بهم 🥲

در مسیر رشد و آگاهی …🌊🌿
والا من همه سفیدا بم میگن وای رنگ پوستت چقد قشنگه البته خودمم خوشملم(از خودم تعریف نمیکنم بقیه میگن) ...

خو تو خودت لابد خوشگلی من خودم زشتم بعد تو یه خانواده متعصبی و مذهبی و بدم جوری که هنوز توی ۲۰ سالگی نذاشتن سیبیل هامو بردارم😔😔 میرم بیرون همه دخترا رو می بینم کلی به خودشون میرسن همه خوشگلن من انگار گوریلم اصن نابود میشم برای همین همش تو خونه ام الان فامیلامون ۵ ساله منو ندیدن اصن

خو تو خودت لابد خوشگلی من خودم زشتم بعد تو یه خانواده متعصبی و مذهبی و بدم جوری که هنوز توی ۲۰ سالگی ...

واییییییی خودایاااااا ببین اصن آدم زشت وجود نداره نمیگم عمل کن ببین به پوستت و موهات و دندونات و موهات بری ببین چی میشی آدم دیدم چهرش معمولی بوده ولی بس که این چهار تا موردش خوب بوده خدایی خوشگل به نظر میپرسه تلاشتو بکن مستقل شی زودتر هیچوقت واسه به خود رسیدن دیر نیس ازدواج نکنیاااااا فقط به فکر پیشرفت و استقلال باش 

در مسیر رشد و آگاهی …🌊🌿