2777
2789
یکی از همکارام تو جمع شروع کرد مسخره کردنم اومدم جوابشو بدم یکی از همکارای دیگم ک سنش بالا بود و خیل ...

خیلی متاسفم من میفهمم چقدر سخته واقعا امیدوارم روی خودشون سیاه بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موفق نشدن توی درسام

متاسفم منم تجربشو دارم ولی تا جایی که میتونی به زحمت و تلاشت ادامه بده چون بعدش اگه کم کاری ای داشته باشی و یادت بیاد خیلی بدجوری آدم حسرت میخوره 

به اینکه باید همسرمو ول کنم و برم..داغونم... دارم جون میدم..

متاسفم کاش اگر به صلاحتون هست معجزه ای بشه و به سازش برسید یا اگه امیدی هست تلاش کنید این روزا تنهایی سخته

اینکه چرا نمیتونم‌ مثل بقیه دخترا بزارم کسی برام خرج کنه 😐

یعنی طرف هیچ مثبتی باهاش نداره هرچی بخواد تازه توقع هم داره 

بعد من پول اب معدنی هم‌میزنم به حساب 😂😂😂 به خدا از خودم حرصم میگیره

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
اینکه برام ماشین نمیخرن دلم میخواد زار بزنم انقدر که احساس اضافی بودن میکنمبه سرم زده برم روکش هاش ص ...

خب توانش رو دارن بخرن و نمیخرن یا اینکه سختشونه بالاخره الان شرایط از اونی که فکرشو کنیم هم بدتره خرید چیزای کوچیک تر از ماشینم خیلی سخت شده با توجه به شرایط تصمیم بگیر و فکر کن 

اینکه شوهرم آرزوی مرگمو داره شاید به شوخی بگه اما دلم شکسته...

متاسفم ولی ببخشید چه بی درکه حتی شوخیشم قشنگ نیست حتمااا ناراحتیتو باهاش درمیون بزار خجالت نکش با بحث نه اما با قاطعیت بهش بگو که دلت و شکسته 

خب توانش رو دارن بخرن و نمیخرن یا اینکه سختشونه بالاخره الان شرایط از اونی که فکرشو کنیم هم بدتره خر ...

بابام توانشو داره چون راحت میتونه وام بگیره

دیگه ۲۰۰ تومن برا ماتیز قراضه چیه حتی مامانم هم حاضر نیست طلاهاشو بفروشه بخدا خسته شدم از مترو اتوبوس دوست دادم تر تمیز ایزوله با ماشین خودم برم بیام برا خودم اهنگایی که دوست دارم بلند کنم اینطرف همه میگرن دارن همش باید هدفون بزارم

امروز خیلی گریه کردم خیلی

ادمی که خودش مستقل نباشه خودش پول نداشته باشه همینه همینجوری خوار میشه میزنن تو سرش اختیار همه چیو ازش میگیرن 

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕
خیلی بد بود اون لحظه اصلا لال شدم نتونستم هیچ حرفی بزنم

اینطور مواقع اکثرا همینطوری میشیم مگه اینکه کسی خیلی وارد و با سر و زبون باشه بتونه خوب جواب بده غصه نخور تو که مقصر نیستی اونا باید از بی شخصیتیشون خجالت بکشن

بابام توانشو داره چون راحت میتونه وام بگیرهدیگه ۲۰۰ تومن برا ماتیز قراضه چیه حتی مامانم هم حاضر نیست ...

خب همین صحبت هارو بدون دعوا و بحث و گریه بهشون گفتی؟ درسته حق داری ولی خب نمیدونم الان وام گرفتن هم حتی کار آسونی نیست هم قسط داره هم سود درآمد خانوادت کفاف میده و اینکه شاید مامانت فقط میترسه یه روزی بی پول بشین طلاهاش لازم بشه نگه داشته بیشتر باهاشون صحبت کن و اینکه اگر اجازه شاغل شدن بهت میدن ازشون بخواه بری سرکار اونطوری پدرت و مجبور میکنی وام بگیره خودتم توی قسطش کمک میکنی