2777
2789
متاسفم ولی ببخشید چه بی درکه حتی شوخیشم قشنگ نیست حتمااا ناراحتیتو باهاش درمیون بزار خجالت نکش با بح ...

خو اهش میکنم..خیلی بی درکه...بارها گفتم..وقهرکردم..انگار نه انگار...انقدر تو زندگی بهم حس عذاب وجدان داده که خودمم دوست دارم بمیرم...فقط بخاطره بچم سعی میکنم روحمیو حفظ کنم..دعام کن..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دست رو دلم نزار فکر میکردم ارشد دانشگاه تهران یا امیرکبیر قبول شم خیلی خوشبختم براش کلی درس خوندم ال ...

ببین منم قبول دارم پول خیلی مهمه خیلی وقتا رفاه و شادی و آرامش آدم فقط به پول بستگی داره ولی ما انسانیم و دنیا انواع و اقسام بی عدالتی ها و ناسازگاری های خودشو داره انسانی که به این پذیرش نرسه که دنیا همینه پر از رنج و بی عدالتی و اصلا ساخته شده که همینارو پشت سر بگذاره کسی که یاد نگرفته کم و کاستی های خودشو بپذیره و بدونه که هیچکس کامل نیست همه نقصایی دارن تو زندگیشون و یاد نگرفته حتی بچه هایی هم که از یک مادر به دنیا میان یه جور نیستن پس نباید خودشو مقایسه کنه خودشو همینجوری که هست دوست داشته باشه خودشو به خاطر هیچی تحقیر نکنه چون تا خودت به خودت ارزش نزاری هیچکس نمیزاره باور کن باز تو زندگی مرفه هم میگرده یه اشکال و ایرادی پیدا میکنه و زندگی و به خودش زهر میکنه و از هیچیه اون زندگی هم نمیتونه لذت کافیو ببره 

دست رو دلم نزار فکر میکردم ارشد دانشگاه تهران یا امیرکبیر قبول شم خیلی خوشبختم براش کلی درس خوندم ال ...

همین الانشم هیچی از ارزش تو کم نمیشه این شعار نیست فقط چشماتو یکم باید باز کنی خودتو ببینی تو خیلی ارزشت بیشتر از پول و این حرفاست تو شرف داری عرضه داری غیرت داری پاکی با وجدانی شخصیت اجتماعی خوبی داری تلاشگری زحمت کشی به خودت یه فرصت بدی به لحاظ درآمدم تامین میشی همه اینا چیزاییه که خیلیا آرزوشو دارن

مرسی درکم کردی.انقد حرص‌میخورم ک نگوووو ازاینکه دفعه بدی سوالای سری قبلم بپرسم خجالت میکشم.ولی دلم‌م ...

وای من شده تا حالا جوری معذب بودم که اون شخص یا اون مکان خدماتی حالا دکتر مشاور یا هرچیز دیگه ایم بوده عوضش کردم خیلی وقتا هم فکرم مشغوله چیزای مهم و یادم میره کلا بگم نمیدونم چرا اینطوریم ولی بدون تنها نیستی

خو اهش میکنم..خیلی بی درکه...بارها گفتم..وقهرکردم..انگار نه انگار...انقدر تو زندگی بهم حس عذاب وجدان ...

متاسفم خیلی میفهمم اینو که آدم با وجود کسی که نزدیک ترینشه احساس تنهایی بکنه احساس درک نشدن..از ته دلم دعا میکنم مشکلاتت حل بشه ولی اگه شرایطش و داری از یه مشاور خوب کمک بگیر یکم نیاز به روحیه داری 

متاسفم خیلی میفهمم اینو که آدم با وجود کسی که نزدیک ترینشه احساس تنهایی بکنه احساس درک نشدن..از ته د ...

اره دقیقا....خیلی سخته..تازه اگه بخوام بگم کاراشو که خیلی زیاده...کارتش دستمه اما فقط برای خرید خونه...نمیتونم جایی خرج کنم گه بهش نگم..میفهمه..مشاوره تلفنی هم چندبار زنگ زدم نتیجه خوبی نداشت..ممنونم...همین دعا کنید برام لطف میکنید...

همین الانشم هیچی از ارزش تو کم نمیشه این شعار نیست فقط چشماتو یکم باید باز کنی خودتو ببینی تو خیلی ا ...

مرسی عزیزم مرسی دوست خوبم❤️

اسکرین شات گرفتم از حرفات که هر روز بخونمشون

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕
وای من شده تا حالا جوری معذب بودم که اون شخص یا اون مکان خدماتی حالا دکتر مشاور یا هرچیز دیگه ایم بو ...

این جمله اخرت ک گفتی بدون تنهانیستی کلی قوت قلب بم داد.مرسی.اراده ام قوی ترشد تا سری بعدی قشنگ واضح فیلم‌نشون دکتر بدم‌وبگم‌کامل نگاه کن ونظربده.

من دیروز دکتر بودم هم حرف میزدم  تندتند.الان هی ب خودم میگم لال میشدم میزاشتم‌اون فیلمارو ببینه اصلا نمیدونم فیلم دید یانه😭

اینکه بعد عملم هی بگن ما آنقدر خرج عملت کردیم و تا مدت ها نتونم دست روی چیزی بذارم

الهی بمیرم میفهمم چقدر حس بدیه از ته قلبم دعا میکنم اول سلامتیت و بعدهم بهترینا رو به دست بیاری که همه اینا پاک شه

این جمله اخرت ک گفتی بدون تنهانیستی کلی قوت قلب بم داد.مرسی.اراده ام قوی ترشد تا سری بعدی قشنگ واضح ...

حتما عزیزم هربار کم کم تمرین کنی هی بهتر و بهتر میشی از یه جایی شروع کن خیلیا همینطور بودن و با تمرین کردن کم کم توی ارتباط برقرار کردن به هرشکلی پیشرفت کردن