2777
2789
خب همین صحبت هارو بدون دعوا و بحث و گریه بهشون گفتی؟ درسته حق داری ولی خب نمیدونم الان وام گرفتن هم ...

اخه سرکار فوقش ماهی ۸ بهم بدن

بعد تازه ارشد دانشگاه خوب قبول میشم همه وقتمو میگیره چطوری برم سرکار

هعی خدا همه در هارو به روم بستست

به هر کشوری بگم یه لگن چهار چرخ نمیتونم بخرم بهم پناهندگی میده بخدا

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕
خب همین صحبت هارو بدون دعوا و بحث و گریه بهشون گفتی؟ درسته حق داری ولی خب نمیدونم الان وام گرفتن هم ...

متاسفانه این حرفارو با داد و بیداد و دعوا و وحشی بازی گفتم دعوا شد

هیچوقت سیاست نداشتم خاک تو سرم نه پول دارم نه سیاست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه سرکار فوقش ماهی ۸ بهم بدنبعد تازه ارشد دانشگاه خوب قبول میشم همه وقتمو میگیره چطوری برم سرکارهعی ...

خب پس یا یه کار پاره وقت پیدا کن که به دانشگاه رفتنت بخوره و به حقوق کمتر از اینم حتی قانع شو درسته خیلی سختت میشه ولی با همون مبلغ کم هم با عنوان اینکه تو قسط وام کمک میکنم میتونی پدرت و قانع کنی بعدم بگو خودت اینطوری تلاش میکنی اونام بهت کمک میکنن یا اینکه بالاخره با حرف زدن و چرب زبونی و حرفای خوب قانعشون کن خانواده ها اغلب زیربار جار و جنجال بچه ها نمیرن جنگ میشه همه چیز میترکه بدتر میشه

اخه سرکار فوقش ماهی ۸ بهم بدنبعد تازه ارشد دانشگاه خوب قبول میشم همه وقتمو میگیره چطوری برم سرکارهعی ...

بعدم عزیزم شاید وقتی به حال و روز خیلی از جوونای مثل خودت نگاه کنی شاید اینقدر غصه نخوری حتی خود من واقعا ببین چقدر زیادیم خیلیامون ماشین نداریم خیلیامون کمترین چیزارو هم باید با پول جمع کردن و سخت تهیه کنیم خیلیامون همش توی اتوبوس و متروایم هممون از شرایط جامعه خسته ایم خیلیم زیاد مقصر این اوضاع خانواده ها نیستن اقتصاد جامعه ماست همه هم درگیرن متاسفانه

خب پس یا یه کار پاره وقت پیدا کن که به دانشگاه رفتنت بخوره و به حقوق کمتر از اینم حتی قانع شو درسته ...

ممنونم از وقتی که گذاشتی ولی من جنگجوی خوبی نیستم🥲💔

دلم میخواست بابام مثه بقیه باباها خودش برام سورپرایزی ماشین میخرید

ولی خب از اونجا که براش ارزشی ندارم صد سال سیاه اینکارو نمیکنه

باز گریم گرفت

بعدم عزیزم شاید وقتی به حال و روز خیلی از جوونای مثل خودت نگاه کنی شاید اینقدر غصه نخوری حتی خود من ...

اینم حرفیه 💔💔💔 پس بیخیال میشم

میشینم زبان کوفتیمو میخونم فاند بگیرم برم

به قول تو ماشین فقط بخش کوچیک مشکلات ما جوون های بدبخته

ممنونم از وقتی که گذاشتی ولی من جنگجوی خوبی نیستم🥲💔دلم میخواست بابام مثه بقیه باباها خودش برام سور ...

درسته خیلی میفهمم چی میگی ولی بازم میگم که تو تنها نیستی فاصله بین آرزوها و خواسته های ما مخصوصا توی این جامعه ای که ما هستیم تا واقعیت زندگیمون از زمین تا آسمونه من با چشم دیدم و خیلی هم شخصا حتی تجربه کردم که خواسته های خیلی کوچیک تر ازین حرفاهم تبدیل به رویا شده متاسفانه:)

درسته خیلی میفهمم چی میگی ولی بازم میگم که تو تنها نیستی فاصله بین آرزوها و خواسته های ما مخصوصا توی ...

هعی چی بگم...

اره خب تو این مملکت ما تنها نیستیم

ولی اینکه بین اطرافیانت تنها باشی خیلی سخته 💔💔

اینم حرفیه 💔💔💔 پس بیخیال میشممیشینم زبان کوفتیمو میخونم فاند بگیرم برمبه قول تو ماشین فقط بخش کوچ ...

اتفاقا به نظر من آدم قوی و شایسته ای هم هستی درس خوندی دانشگاه قبول شدی تحصیلات داری تلاشگری برای خواسته هات جنگیدی همینشم خیلیییی ها هستن از پسش برنیومدن نمیدونم چرا اینقدر توسری به خودت میزنی ولی در حق خودت برای چیزایی که مقصر نیستی داری بی انصافی میکنی

هعی چی بگم...اره خب تو این مملکت ما تنها نیستیمولی اینکه بین اطرافیانت تنها باشی خیلی سخته 💔💔

وقتی اینطوری حس میکنی تنها بودن بین حتی عزیزترین افراد زندگیت اسمش بزرگ شدنه یعنی بزرگ شدی بزرگ شدن جاهایی از زندگیه که کسی دستت و نمیگیره نگاه میکنی فقط خودت پشت خودتی هزارتا ترس و ناراحتی و احساس تنهایی تو وجودته ولی مجبوری زندگی کنی اینجاست که آدما بزرگ میشن بالغ میشن

اتفاقا به نظر من آدم قوی و شایسته ای هم هستی درس خوندی دانشگاه قبول شدی تحصیلات داری تلاشگری برای خو ...

مرسی دوست خوبم🥺💕 مرسی که وقت گذاشتی خیلی نیاز داشتم یکی این حرفارو بهم بگه😪

وقتی اینطوری حس میکنی تنها بودن بین حتی عزیزترین افراد زندگیت اسمش بزرگ شدنه یعنی بزرگ شدی بزرگ شدن ...

دقیقا همینطوره 

دقیقا ...

مرسی دوست خوبم🥺💕 مرسی که وقت گذاشتی خیلی نیاز داشتم یکی این حرفارو بهم بگه😪

خواهش میکنم شاید باورت نشه ولی همین چیزی که تو هستی با همه کم و کاستی هات آرزوی خیلیاست نداری و کمبود تو زندگی هممون هست مگه حالا اونایی که به قول خودم دنیا براشون پارتی بازی میکنه و خب تعدادشونم خیلی محدوده

خواهش میکنم شاید باورت نشه ولی همین چیزی که تو هستی با همه کم و کاستی هات آرزوی خیلیاست نداری و کمبو ...

دست رو دلم نزار فکر میکردم ارشد دانشگاه تهران یا امیرکبیر قبول شم خیلی خوشبختم براش کلی درس خوندم الان ممکنه شانس قبولی شریف هم داشته باشم ولی فهمیدم فقط پوله که مهمه کاش وقتمو گذاشته بودم رو کار