28 روزه زایمان کردم من بخیه دومم جوش نخورده و بازه اون قسمت
روز سیزدهم رفتم امپول و قرص برای عفونت داد ولی الان همه بخیه هام جوش خورده و اون قسمت بازه
بنظرتون چیکار کنم
خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
کم کم جمع میشه زمان میبره بخیه هم شاید حس میکنی منم همش حس میکردم بخیه هام پاره شده
نه کامل بازه بالایی و پایینی جوش خورده اون وسط بازه
خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
اسی یه سوال خسلی سخت بود زایمان طبیعی؟ چقدر طول کشید قرایندش؟ بعد زایمان هم درد و اینا داشتی؟
خودم مدافع طبیعی بودم ولی بعد زایمان خودم دیگ ب کسی توصیه نمی کنم
رفتم فقط امپول و قرص داد گف جم میشه ولی کامل بسته نمیشه