2777
2789

سلام دوستان، دیروز عقد خواهرشوهرم بود، ماراهمون. دور بود والبته هیچکدومشونم منو دعوت نکردن، فقط به شوهرم میگفتن، بااینکه من از خواهرشوهرام بزرگترم،، چقد احترامشونو میکردم، حالا امروزعکسای عقد رو فرستاد تو گروه خانوادگی که باهم داریم

من اول گفتم جواب نمیدم چون دعوتم نکردن باز دلم نیومد گفتم عیب نداره نوشتم مبارک باشه،، بچه ها جواب همه رو حتی بچه های کوچیک رو داده فقط من، خوند وچیزی نگفت،، خیلی ناراحت شدم فقط بلدن پول بکنن از شوهرم، منم ترک کردم از گروه،،

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعدش زنگ زدم به شوهرم بهش گفتم تا چه بی احترامی به خانوادت کردم، تا حالا غیر از بی احترامی چی ازشون دیدم،، گفت چیشده منم بهش گفتم البته خودشم تو گروه هست حتی جواب تبریک شوهرمو هم داده، گفت بزار بیام خونه حرف میزنیم

ترو خدا فقط بع حالت سرد بگو تبریک میکم؛ همینننن

استیکر مستیکر نده

این تبریکم بخاطر اینه ک شخصیت خودتو داشته باشی

حالا شاید فامیلای دیکه باشن میگن قلبش وا نشد ی تبریک بگه

🌱🌱عاشق ماشین207هستم ارزومه یروز بخرمش من فدای خوشگلیش بشم الهیییی🥲🥲🥲🥲🥺🥺🥺🥺😂شمالی دتر😎🥰

بخدا غیر از بی احترامی وادعا چیزی از خانواده شوهرم ندیدم شوهرم خودش میدونه،، ولی همیشه هم احترامشونو گذاشتم ولی الان خیلی بهم برخورد من ده سال از خواهرشوهرم بزرگترم دعوتم خو نکرده الانم اینجوری شما جای من بودید چیکارمیکردید؟

تبریک گفتم ولی به غیر از من جواب همه رو داد

باورم نمیشه😐😐😐😐😐الدنک

ترو خداااا فقط قطع رابطه

واقعا ترو هیچی حساب نمیکنن

مگه بحثی بین تون بوده؟ 

🌱🌱عاشق ماشین207هستم ارزومه یروز بخرمش من فدای خوشگلیش بشم الهیییی🥲🥲🥲🥲🥺🥺🥺🥺😂شمالی دتر😎🥰
باورم نمیشه😐😐😐😐😐الدنکترو خداااا فقط قطع رابطهواقعا ترو هیچی حساب نمیکننمگه بحثی بین تون بوده؟

اصلا تازه چقد قبلن احترامشون کردم چقد همین دختره بهم بی احترامی کرده، ولی باز خودمو کوچیک کردم بهش تبریک گفتم ولی جواب بچه کوچیکو داده الا من،، قط ارتباط میکنم ولی میبینی یه فامیلی ازشون میمیره یاچی مجبوریم بازم مابریم اینجوری تو جمع ادم مجبور میشه سلام کنه

اصلا تازه چقد قبلن احترامشون کردم چقد همین دختره بهم بی احترامی کرده، ولی باز خودمو کوچیک کردم بهش ت ...

سلام کن ولی با بی میلی

کاشکی من جای تو بودم ،تو پیام ادم راحت حرف دلشو میزنه تاپیکای منو ببین همش از بی احترامیای خانواده شوهره 

اگر جات بودم پیام مینوشتم حرف دلمو تو گروه میزدم و ترک میکردم 

مثلا میگفتم خوشحالم عقدت نیومدم چون وقتی تبریکمو با بی احترامی جواب میدادی اگر وقتمو میزاشتم تا عقدت میومدم چیکار میکردی ،بهتره دوری و دوستی بمونه 

کاشکی من جای تو بودم ،تو پیام ادم راحت حرف دلشو میزنه تاپیکای منو ببین همش از بی احترامیای خانواده ش ...

متاسفانه خاهرشوهر عقب مونده من گوشیش برای سالهای اول میلادیه حتی ایتا هم نمیشه روش نصب کرد  از بس قدیمیه نمیرینه میگه گشنم میشه

کاشکی من جای تو بودم ،تو پیام ادم راحت حرف دلشو میزنه تاپیکای منو ببین همش از بی احترامیای خانواده ش ...

نه نمیخوام فکر کنن بهم فشار اومده فقط ترک کردم،، دیگه بریدم بخدا خانواده مثل اینا ندیدم،، منتظرم شوهرم بیاد اونم از گروه ترک بدم تا بفهمن باید اگر گوش رو میهان گوشواره رو هم بخان

متاسفانه خاهرشوهر عقب مونده من گوشیش برای سالهای اول میلادیه حتی ایتا هم نمیشه روش نصب کرد از بس قد ...

من استرس برام سم هست بخاطر کبدم الان اینا همش رو اعصابمن،، واگذر کردم بخدا چون خودش دیده چیکارم کردن

من استرس برام سم هست بخاطر کبدم الان اینا همش رو اعصابمن،، واگذر کردم بخدا چون خودش دیده چیکارم کردن

عزیزم این کار با خودت نکن...هرکسی شخصیت خودش نشون میده با رفتارش...تو دیگه فکر کن خواهرشوهر نداری والسلام چرا خودت اذیت میکنی اخه 

من خدا رو دارم…اینجوری که نمیمونه…این زمستونم میاد و میره…بهار میاد و خونه رو میتکونه…( جز کاربران قدیمی و تعلیقی!)