2777
2789
عنوان

شوهر شما هم این مدلی هس

625 بازدید | 27 پست

شما هم شوهرتون تو جمع خانوادگی خودشون شاد و شنگول هس و همش درحال نمک ریختن و مسخره بازی هس

ولی وقتی میون جمع خانواده شما هس صاف و اتو کشیده و مودب یه گوشه میشینه سرش همش توگوشیه؟ 

یا فقط شوهر من این مدلیه؟؟ 

مادرشوهر خواهرم یبار به من میگفت شوهرت خیلی متشخص هس..

بهش حق میدم اینو بگه.. آخه ندیده وقتی توجمع خانواده اونا هستیم چه قری میده و چه شوخی های مسخره و گاهی بی ادبی میکنه .. جوری که همیشه میگن اگه فلانی تو جمعمون نباشه بهمون خوش نمیگذره

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله. جدی بودن توام با اخم یادت رفت بگی. تو خونه ی مادرش جرات حقیقت بازی میکنن با کو. نش رو دیوار مینویسه قسطنطنیه. بعد خونه ی ماست در مورد بحران های زیست محیطی و طبقه ی  مرفه و نقشش در تغییر ذاعقه ی جامعه صحبت میکنه. 

ن هردوجا مودب نشسته ی وری شوخیم میکنه اما بی ادبی واینا ن

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉       ❌️لطفا قبل از بحث بامن خوب امضامو بخون تاوقتی کم اوردی 💩شدی یهو نگی وای من اگ امضاتو میخوندم اصلا باهات بحث نمیکردممم❌️                                               مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉

شوهر من چند مدل بدتره

تو جمع خانواده خودش نیشش تا بناگوش بازه و هی پول به کارتشون میزنه

تو جمع خانواده من جواب سلامشونو به زور میده اخمش تو هم یه گوشه میشینه سرشم تو گوشی هرچی هست کوفت میکنه و گم میشه میره

فمیل منو فامیل خودش فرقی نداره یکیه.

ولی پیش دوستاش باشیم خنده و مسخره بازیش خیییییلی بیشتره

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔