2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه ۴،۵ هفته خیلی زوده که بخواد مرغ بخوره ها ، من گربه دارم ، سینه ی مرغ و اب پز میکنم با زردچوبه بعد ریش ریش میکنم ، اگرم میخوای بهش بدی رنده ریز کن 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 
آبپزش کن با یکم هویج و برنج نرم شده نرمش کن فقط حبوبات و اینا بهش نده شکمش باد میکنه برنج هم خیلی خی ...

ماست چی ؟

میتونم بدم بهش ؟

شیر با سرنگ میدم ولی زیاد نیمخوره 

هر دو ساعت اندازه دوتا سرنگ کوچولو میخوره

ماست چی ؟میتونم بدم بهش ؟شیر با سرنگ میدم ولی زیاد نیمخوره هر دو ساعت اندازه دوتا سرنگ کوچولو میخوره

برو دامپزشکی شاید به شیری که بهش میدی حساسیت داشته باشه

خیلی هم غذای خشک بهش نده

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️
ماست چی ؟میتونم بدم بهش ؟شیر با سرنگ میدم ولی زیاد نیمخوره هر دو ساعت اندازه دوتا سرنگ کوچولو میخوره

نمیدونم من ماست ندادم تاحالا بهشون بنظرم نده لبنیات زیاد براشون خوب نیست 

گربه خیابونی هست ؟

نمیدونم من ماست ندادم تاحالا بهشون بنظرم نده لبنیات زیاد براشون خوب نیست گربه خیابونی هست ؟

اره عزیزم.دیرروز توی حیاط بین شاخع های درخت گیر کرده بود اوردمش خونه. مامانشم دیک نیومد دنبالش 

ولی خیلی باهام دوست شده 

و این که چیکار کنم جای جیششو یاد بگیره ؟

ظرف خاک گزاشتم واسش ولی ی جای دیگ جیش کرد

من زیاد تجربه ندارم در حد ۴و۵ تا بچه گربه رو بزرگشون‌کردم که مادرشون رهاشون کرده بود ولی از چندتا دانشجو دامپزشکی پرسیدم بهم گفت مرغ آب‌پز بدون ادویه و هویج نرم شده 

استخوان اصلا بهش نده 

بستنی و لبنیات نخورن

گوجه و سیر تو غذا نباشه 

حبوبات نباشه 

برنج زیاد باعث ورم و یبوست میشه 

شیر هم با شیشه شیر بهشون بده  

در همین حد میدونم😂🐈

اره عزیزم.دیرروز توی حیاط بین شاخع های درخت گیر کرده بود اوردمش خونه. مامانشم دیک نیومد دنبالش ولی خ ...

ای خودا یاد بچه های خودم افتادم 

مامانشون گربه قبلی خودم بود اومد بچه هاش رو انداخت تو اتاقم رفت 😂 قشنگ گفت بیا ایناهم بزرگشون کن 

نمیدونم بچه های من خودشون یاد گرفتن🥺😂

شاید یادم نیست برای دو سال پیشه

ای خودا یاد بچه های خودم افتادم مامانشون گربه قبلی خودم بود اومد بچه هاش رو انداخت تو اتاقم رفت 😂 ق ...

اخهههه😻😻😹😹

گربه هات بزرگ ک شدن رفتن یا هستن هنوز باهات ؟

چون میگن اگر از بچگی با انسان بزرگ بشن بیرون دووم نمیارن