2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دوسه بار انجام دادم همیشه هم بعدازظهر بود. کسی بهم نگفت باید صبح باشه

اخه دکترمم بهم نگفت گفت انجام بده بیار و اصلا صبح نگفت نمیدونم چرا این منشیه سونوگرافی اینطور بهم گفت ‌‌‌... من برای دادن سونوگرافی یکم نگرانم من پرکاری تیرویید دارم و دکتر گفت باید سونو بدی و سی تی اسکن هم نوشت با ازمایش گفتم میشه الان سی تی ندم گفت جوای سونو گرافی بیار اونوقت مشخص میکنم سی تی رو بدی یا نه ‌‌. .. شما سونو دادی جوابش چی بود من یکم استرس دارم 

من چندسال پرکاری داشتم چندین بار سونو انجامدادم ساعت مشخصی نداشتن هر وقت دکتر مینوشت میرفتم صب و ظهر ...

منم پرکاری تیرویید دارم دکتر واسم سونو نوشت یکم نگرانم شما جوابش چی بود؟ 

منم پرکاری تیرویید دارم دکتر واسم سونو نوشت یکم نگرانم شما جوابش چی بود؟

من 7سال درگیر بودم بارها تا اتاق عمل رفتم و برگشتم آخه میگن عمل خوب نیست 

وضعیتم خیلی بد بود دیگه رفتم تحت نظر فوق تخصص غدد خداروشکر بعداز سالها درمان خوب شدم ولی گفت سالی چندبار ازمایش بده نکنه باز عود کنه 

اخه دکترمم بهم نگفت گفت انجام بده بیار و اصلا صبح نگفت نمیدونم چرا این منشیه سونوگرافی اینطور بهم گف ...

من کم کاری تیرویید دارم عزیزم،گواتر گرفتم سونو گرافی دادم دکتر گفت اگه چیز مشکوکی باشه مشخص میشه تو سونو بعد باید بری نمونه گیری از گلوت اما جوابو که بردم گفت چیز خاصی نیست فقط بزرگ شده باید داروهاتو مصرف کنی

شما هم نگران نباش انشاالله که چیزی نیست سونوروهم فرقی نمیکنه هر وقت انجام بدی

شده از درد بخندی که ببارد چشمت؟؟                          من در این خنده ی پر غصه مهارت دارم😔😔
من 7سال درگیر بودم بارها تا اتاق عمل رفتم و برگشتم آخه میگن عمل خوب نیست وضعیتم خیلی بد بود دیگه رفت ...

من پرکاری تیروئیدم زیر دهه یبار ازمایش دادم 0.08 بود تکرار کردم 0.01 زیر دهه واسه من خیلی پرکاره شما چند بود.؟؟؟؟... خداروشکر عزیزم خیلی واست خوشحال شدم انشالله که هیچ وقت عود نکنه و دلت همیشه شاد باشه عزیزم❤️

من پرکاری تیروئیدم زیر دهه یبار ازمایش دادم 0.08 بود تکرار کردم 0.01 زیر دهه واسه من خیلی پرکاره شما ...

ولا عزیزم من کل ازمایش و چیزامو انداختم دور یادم نیست عددش رو، ولی پرکاری شدید داشتم  روزی 5تا قرص پروپیل تیواوراسیل میخوردم  خیلی لاغر شده بودم داغون بودم حتی یادش میفتم اذیت میشم از بس سر درمان زجر کشیدم  شهر خودمون فوق تخصص نبود باید میرفتم یه شهر دیگه کلی هزینه برام داشت 

باورت میشه یبار دکتر سونوگرافی با حالت مشکوک و عجیب بهم گفت اطراف تیروئیدت پر از توده های خونی جمع شده سریع برو شهری جایی تا دیر نشده 

ولا عزیزم من کل ازمایش و چیزامو انداختم دور یادم نیست عددش رو، ولی پرکاری شدید داشتم روزی 5تا قرص پ ...

عزیز دلم خیلی واست خوشحال شدم که الان حالت خوبه امیدوارم هیچ وقت تو زندگیت دیگه واست این حالت تکرار نکنه وهمیشه سلامت و شاد باشی عزیزم ❤️❤️