2777
2789
عنوان

خطاب به اون خانم که گفته بودن پول بابت کمک به مدرسه بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1222 بازدید | 68 پست

مدرسه دختر برادرم گفته نفری حداقل یک و نیم به اجبارم میگیرن اگه نده کسی ثبت نام نمیکنن 

کمک به مدرسه خوبه اما نه به اجبار 

برای 300تا دانش اموز مدرسه حداقل 450میلیون میشه چکار میکنن واقعا با این پول زنداداشم میگه هیچ تغییری هم ندیدیم تو مدرسه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این متن ها ساختگیه مثل کلیپ های فله ای اینستاگرام که چرت میگن

شاید این متن ساختگی باشه اما عمق مفهومش واقعیته یکی رو نیشناسم میگفت داییم ۱۰درصد داراییشو وقف کربلا کرده بهش گفتم بگو بین این وقفاش و حسینیه سازیهاش ۴تا مدرسه هم بسازه چنان چشم غره ای بهم رفت بیا و ببین 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
اونایی که سواستفاده‌کردن باید بیان جواب بدن وگرنه برای آسایش بچه ها باشه با جون دل کمک میکنن.من خودم ...

فرمایش شما درستِ ولی من تمام رو جمع نمیبندم میگم تحقیق کنید مطمئن بشید و اگر توان داشتید کمک کنید 

تمین 

شهر ما خیرین که تعدادشوت زیاده و فقط باهمکاری هم کارای بزرگی مثل مدرسه ساختن  لپتاب خریدن برا هر کلاس و کتابخونه درست کردن 

منم خودم یه میلیون کمک کردم ولی اون یه میلیون ها جمع شد کل مدرسه یه تغییراتاساسی کرد

واقعا بعضی کمکا خیلی ماندگاره 

ادم خودش میمیره ولی شاید یه کتابی که برا کتابخونه خریده چند بربار سنش بمونه 

من کتابایی خوندم که صاحبشون فوت شده الان ولی اون با اون کتاب

هر بار صفحه اولشو دیدم یادش زنده شدع

خرج در راه اهل بیت شیرینیی داره که با هیچ کدوم از لذت ها نمیشه مقایسه ش کرد( این هم بیان منه که تجربه ش کردم)

بله چقدخوب میشد اونها برای کمک به مدرسه بهترین کمک ها رو میکردن...

ولی نمیخوام مقایسه کنم بین این دو مورد ...

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

چرا دین رو جلوی علم و هویت و همه چی میخواید جلوه بدید قصدتون چیه

کی این رو گفته 

چرا طوری رفتار میکنی انگار تو جامعه زندگی نمیکنی 

پدر من ۳۰ سال مدیر مدرسه بود هر ۱۰ سالی که حرفاش رو میفهمدم میگفت وقتی به اولیا میگم برای خرید کتاب و بازسازی مدرسه کمک کنید کسی کمک نمیکنه آخرم هم از پول خودش کمک می‌کرد ولی برای اردوی مشهد و قم و جمکران حاضر بودن میلیونی خرج کنن 

من که دیگه این رو تجربه کردم و دیدم 

نمیتونم بگم دروغه 

این ذهنیت بخصوص تو کسایی که تو شهر های کوچک و روستا ها زندگی میکنن بیشتره نگید از کجا میدونی 

من ۱۶ سال همونجا زندگی کردم 

اونجا منی که دنبال کتاب و نقاشی بودم احمق خطاب میشدم ولی کسی که دنبال گروه های بسیجی بود آدم معتقد و شرافتمند نامیده می‌شد 

داستان کاملا دروغه فقط میخوان دین رو خراب کنن

چرا هیچکس نگران پولی که بابت جشن های بیخود مثل تعیین جنسیت و هالوین و اینا خرج میشه نگران نیست و کلی هم از بلاگرای بی مصرف حمایت میشه؟ فقط پولهایی که صرف مراسمات مذهبی میشه حق نیازمنداس؟ جالبه 

درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم
من نمیگم همه به مدرسه کمک کنن و مخالف اجباری بودن این شرایط هستم ولی اگه در توانتون هست دریغ نکنید

من هم نظرم همیشه همین هست کمک کردن به مدرسه صدقه ی جاریه هست ولی متاسفم برای اینکه جامعه ی ما به این سمت رفته 

یک وجود افغانه جای بچه های ایرانی را در مدرسه ی دولتی پر کرده و بعضا جا برای ثبت نام نیست در پایین شهر 

دوم وجود مدارس غیر دولتی که سطح بچه ها رو از هم متمایز کرده در حالیکه به نظر من همه ی بچه ها باید از یک سطح رفاهی عمومی برخوردار باشند 

دوم اینکه مدرسه ی دولتی از من بابت هر یک از بچه هام درخواست ده میلیون پول کرده چون خارج از محدوده میخواد ثبت نام کنه و وقتی معترض میشم میگه خب ببرید مدرسه ی محدوده ی خودتون که این دلیل کافی نیست از نظر من که بخواد یک مدرسه ی دولتی این مقدار هزینه دریافت کنه

اما با این تفاسیر من هنوز معتقدم کمک کردن به مدرسه صدقه ی جاریه هست