2777
2789

!

در خودم پیروزی را میبینم برای همین اصرار به بازی دارم🤍 نام کاربریم و شخصیتم اصلا مطابقت ندارن کاملا رندوم واردش کردم ☺️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برو دکتر حتما

دکارایی که سراغ دارم خیلی خاص ث خفن نیستن فقط پول میگیرن 

واسه همین مردد شدم!

در خودم پیروزی را میبینم برای همین اصرار به بازی دارم🤍 نام کاربریم و شخصیتم اصلا مطابقت ندارن کاملا رندوم واردش کردم ☺️

اگه مشکل یا بیماری و حساسیت خاصی نداری. میتونی خودت یه روتین پوستی متناسب با پوستت تعیین کنی.

جوش 

بنظر من یه شوینده وآبرسان وضدآفتاب عالی بگیر 

دیگه ازچیزی استفاده نکن اگه سنت کمه

آب زیاد بخور و رژیم غذایی تو اصلاح کن

لایف استایلت تغییر کنه خودت متوجه تغییرات میشی

قندمصنوعی ام حذف کن 

جوش

با یه بیوتی تراپیست مشورت کن

پستای اینستا و تیک تاک رو بررسی کن و از چت جی پی تی بپرس

دکتر پوست خوب به وفور پیدا میشه

تهرانی؟

هیچ دليلی ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است.

جوش

اگه نهایت 3، 4 تا در ماهه مشکلی نیست و میتونی ضدجوشی مثل سالیسیلیک اسید یا کلیندامیسین استفاده کتی که موضعی هستن. 

ولی اگه جوشات خیلی زیادن و ظاهر بدی دارن باید حتما بری دکتر چون ممکنه جاشون بمونه و ممکنه نیاز به مصرف داروهای خوراکی مثل راکوتان باشه

جوش

برای جوش حتما برو طب سنتی که معتبر و کاربلد و تحصیلات داشته باشه. بذار درونی و ریشه ای درمان کنی. 

محصولات پوستی موقتی هستن. 

فقط ظاهر جوش رو از صورت پاک میکنن. 

برو طب سنتی و اساسی درمان کن. 

ممکنه رحم، تخمدان، کبد،  کلیه و....  خوب کار نکنن که صورتت جوش میزنه. 

بعدش پوستت رو درمان کن با محصولات ریحان کالا. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بنظر من یه شوینده وآبرسان وضدآفتاب عالی بگیر دیگه ازچیزی استفاده نکن اگه سنت کمهآب زیاد بخور و رژیم ...

20سال 

جوش دارم ، ممنون

با یه بیوتی تراپیست مشورت کنپستای اینستا و تیک تاک رو بررسی کن و از چت جی پی تی بپرسدکتر پوست خوب به ...

نه تهران نیستم

اگه نهایت 3، 4 تا در ماهه مشکلی نیست و میتونی ضدجوشی مثل سالیسیلیک اسید یا کلیندامیسین استفاده کتی ک ...

از دوره نوجوانیم میرن و میان 

جدیدا حس میکنم دارن منافذ میشن

20سال جوش دارم ، ممنون

قبل از اینکه بخوای داروی موضعی استفاده کنی مطمئن شو که مشکل هورمونی و کبدی نداری

یه آزمایش بده

اگه نداشتی موضعی درمانشون کن

ماسک خونگی استفاده نمیکنی بهت معرفی کنم؟