2777
2789
عنوان

خطاب به اون خانم که گفته بودن پول بابت کمک به مدرسه بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1222 بازدید | 68 پست
باید این قانون کمک به مدرسه را بردارند یعنی چه خود دولت بابد خرج مدارس دولتی را بده تا این مشکلات پی ...

دقیقا این از اساس مشکل داره

ولی قبول کنیم خیلی جاها علم گزینه آخرمون بوده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه اینجور باشه که عالی میشه

باید خود دولت بازرس بفرسته مشکلات و خرابی مدارس را درست کنه یه وقت واقعا میبینی یکی نداره مخصوصا مدارس دولتی بنده خدا باید از شکم بچش بزنه بده مدرسه من که خودم بچه ندارم ولی شنیدم خیلی ها ناراضی هستند

داستان کاملا دروغه فقط میخوان دین رو خراب کنن چرا هیچکس نگران پولی که بابت جشن های بیخود مثل تعیین ج ...

عزیزم متن رو درست بخون و اگه قانع نشدی و حق مطلب برات ادا٫ نشد حرفی ندارم جز اندکی تفکر موفق باشید

نه برای شما اندکی تفکر موفق باشید

اندکی تفکر برای شما

داستان کربلا داستان تباهی انسان هاست. داستان کربلا نشانگر این است که آدمی تا چه حد می‌تواند سقوط کند. خدایا نگذار از سقوط کنندگان دوره خودمان باشم، خدایا مراقبم باش  خدایا از فتنه هامیترسم، از آخرالزمان و فریب هایش میترسم. خدایا از آخرالزمان و مردمش میترسم، از فراموش کردن دین و دین داری و اسلام میترسم. خدایا از آخرالزمان و دین گریزی با فریب انسان بودن میترسم، آنها به اسم خوب بودن فریب می دهند و خوبی ها را ازبین می برند. آن ها باتمسخر دین داران به دین ضربه می زنند. این حربه شان است. خدایا از دل بستگی به این دنیای فانی میترسم. خدایا از فردایم میترسم. پرودگارم از عقب گرد رفتن میترسم، من از درکه میترسم. از پاپس کشیدن هنگام امتحانات و مشکلات میترسم. خدایا از تبلیغات فریبنده و هدف دار میترسم. خدایا از شکم سیری و دنیادوستی میترسم. معبودم از گم کردن راه میترسم،خالقم روز به روز بیشتر گناه عادی می‌شود و قبحش ریخته، من از عادی پنگاران گناه نباشم. پروردگارم جای ارزش و ضد ارزش با تفاسیر به ظاهر زیبا عوض می‌شود من از ظاهربینان نباشم.معبودم من از توجیه کنندگان گناه برای آرامی عذاب وجدان نباشم. بارالها جملات آخرم شهادت دادن به یکتایی و معبود بودن تو و به رسالت محمد(ص) و به ولایت علی (ع) باشد. خدایا کمکم کن خدایا مراقب من و مردمم ونسلم باش.خدایا کمک کن نه ظالم و نه مظلوم روزگار باشم. من در جرگه خودخواهان نباشم. پروردگارم به من و نسلم و خانواده ام کمک کن بتوانیم آن گوی آتشین آخر الزمان را در دستانمان حفظ کنیم.خدایا اسیر جو زمانه نشویم. عزیزان اگه دلتونو شکوندم اگه ظالمانه ناراحتتون کردم به ناحق بی عدالتی کردم پای اعتقادم نذارید پای ضعیف النفسی و گناهکاریم و عدم کنترل بر نفسم بگذارید.منم ضعیفم وگنهکار .. عاشق خاکم عاشق ایرانم خدایا مراقب کشورم و مردمم باشه.      مرگ بر آمریکا و اسرائیل تا ابد.             عزیز مادر با رفتنت داغ بزرگی رو قلبم نشست امیدوارم منو ببخشی امیدوارم تو زندگی ابدی همو ببینیم. دوست دارم❤️1403/4/21تاریخ رفتنت
داستان کاملا دروغه فقط میخوان دین رو خراب کنن چرا هیچکس نگران پولی که بابت جشن های بیخود مثل تعیین ج ...

خب واقعا نمیدونی تفاوتشون چیه ؟؟؟ کسی که خرج شادی خودش میکنه خب خرج تفریح و خوشگذرونیشه و ادعایی نمیکنه که گرهی از خلق باز میکنه اما مراسمات نذری مذهبی برای زضای خداست برای درک فقرا برای کمک به قشر نیازمنده پس بهتره هدفمند خرج بشه چرا موضع دارید در برابرش

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
عزیزم متن رو درست بخون و اگه قانع نشدی و حق مطلب برات ادا٫ نشد حرفی ندارم جز اندکی تفکر موفق باشید

جمله آخرت متن دقیقا همینی که من گفتمه

نذری ندین عوضش بدین به نیازمندا

درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم
واقعیت اینکه من گفتم واقعیت اینکه مظلومتر از دین پیدا نمیکنید برای مشکلات

هرجا جای پول خرج کردنه از دین مایه میذارند و هرجایی که برای تبلیغ اسلام و تشیع میشه

ولی هیچوقت به اونایی که هرروز خرجای آنچنانی برای عمل زیبایی و سفر خارجی و تولدهای آنچنانی و جشن تعیین جنسیت و هزار تار کار دیگه می‌کنند توقع نداره

داستان کربلا داستان تباهی انسان هاست. داستان کربلا نشانگر این است که آدمی تا چه حد می‌تواند سقوط کند. خدایا نگذار از سقوط کنندگان دوره خودمان باشم، خدایا مراقبم باش  خدایا از فتنه هامیترسم، از آخرالزمان و فریب هایش میترسم. خدایا از آخرالزمان و مردمش میترسم، از فراموش کردن دین و دین داری و اسلام میترسم. خدایا از آخرالزمان و دین گریزی با فریب انسان بودن میترسم، آنها به اسم خوب بودن فریب می دهند و خوبی ها را ازبین می برند. آن ها باتمسخر دین داران به دین ضربه می زنند. این حربه شان است. خدایا از دل بستگی به این دنیای فانی میترسم. خدایا از فردایم میترسم. پرودگارم از عقب گرد رفتن میترسم، من از درکه میترسم. از پاپس کشیدن هنگام امتحانات و مشکلات میترسم. خدایا از تبلیغات فریبنده و هدف دار میترسم. خدایا از شکم سیری و دنیادوستی میترسم. معبودم از گم کردن راه میترسم،خالقم روز به روز بیشتر گناه عادی می‌شود و قبحش ریخته، من از عادی پنگاران گناه نباشم. پروردگارم جای ارزش و ضد ارزش با تفاسیر به ظاهر زیبا عوض می‌شود من از ظاهربینان نباشم.معبودم من از توجیه کنندگان گناه برای آرامی عذاب وجدان نباشم. بارالها جملات آخرم شهادت دادن به یکتایی و معبود بودن تو و به رسالت محمد(ص) و به ولایت علی (ع) باشد. خدایا کمکم کن خدایا مراقب من و مردمم ونسلم باش.خدایا کمک کن نه ظالم و نه مظلوم روزگار باشم. من در جرگه خودخواهان نباشم. پروردگارم به من و نسلم و خانواده ام کمک کن بتوانیم آن گوی آتشین آخر الزمان را در دستانمان حفظ کنیم.خدایا اسیر جو زمانه نشویم. عزیزان اگه دلتونو شکوندم اگه ظالمانه ناراحتتون کردم به ناحق بی عدالتی کردم پای اعتقادم نذارید پای ضعیف النفسی و گناهکاریم و عدم کنترل بر نفسم بگذارید.منم ضعیفم وگنهکار .. عاشق خاکم عاشق ایرانم خدایا مراقب کشورم و مردمم باشه.      مرگ بر آمریکا و اسرائیل تا ابد.             عزیز مادر با رفتنت داغ بزرگی رو قلبم نشست امیدوارم منو ببخشی امیدوارم تو زندگی ابدی همو ببینیم. دوست دارم❤️1403/4/21تاریخ رفتنت
چرا همه جا دینو قاطی میکنید بده میکنید؟ مظلوم تر از دین پیدا نکردید؟ الانم فکر میکنی داستانی که گذاش ...

دقیقا هیچ وقت نمیگن چرا این همه خرج اضافه برای سفرهای خارج یا خرج اضافه برا بزرگتر کردن خونه و هزار تا کار دیگه کنن رو بیان خرج چیزای دیگه بشه

حاج اقا دانشمند میگف یه اقا گفته بود چرا بجای خرج در راه اهل بیت نمیاین به فقرا کمک کنید

حاج اقا هم رقته بود دم در خونش که یالا بیا بریم چهار تا فقیر میشناسم میخام خونه شیش میلیاردیتو بفروشم خرج اون چهارتا کنم😅

گفته بود حالا چرا گیر دادی به خونه من

.. 

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

باشد که رستگار شویم سپاس

آمین

کی این رو گفته چرا طوری رفتار میکنی انگار تو جامعه زندگی نمیکنی پدر من ۳۰ سال مدیر مدرسه بود هر ۱۰ س ...

بله من هم همین رو دارم میگم و اصلا قصدم بهم ریختن اعصاب کاربرها نیست 

خب واقعا نمیدونی تفاوتشون چیه ؟؟؟ کسی که خرج شادی خودش میکنه خب خرج تفریح و خوشگذرونیشه و ادعایی نمی ...

نه اتفاقا خیلیا برای تبلیغ دینه و شلوغ کردن مراسمات مذهبی

در ثانی اونطور که شمام میگی اونام برای آرامش خودشون و ادای نذرشون خرج دین می‌کنند اونام آرامششون اینطوره