2777
2789
عنوان

کاهش ده کیلو در چند ماه منطقیه

318 بازدید | 33 پست

بچه شیر میدادم انقدر هیکلم جمع شده بود ناز بود اما صورتم لاغر شده بود زشت شدم

الان که صورتم پر شده خوشگل شدم لباسام تنگ شده🤪

میخوام ۴ ماهه ۱۰ کیلو کم کنم 

میشه؟

راهکاری دارین؟

چکار کنم صورتم نیفته؟

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

برای اینکه پوست یه خانم شل و افتاده نشه در ماه ۳ کیلو کافیه

مربی رسمی فدراسیون بدنسازی ایران🏋🏻‍♀️ تخصص در تمرینات قدرتی و اصلاحی و تناسب اندام بانوان ﴿طراحی برنامه تمرینی به صورت اختصاصی و مشاوره تغذیه ورزشی﴾

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به به

سلام خانم مربی

همونی هستی که میخواستم

من تقریبا ۴ سال از آخرین باری که باشگاه میرفتم میگذره

قد ۱۷۲

وزن ۸۰ شایدم بیشتر

خیلی بدنم خشک شده

چطور شروع کنم؟

زانوهام هم تنبل شده

دستشویی هم فقط فرنگی

مثلا اسکات میخوام برم اصلا نمیتونم

واسه همین از باشگاه رفتن میترسم

چون میدونم پول میدم اما اونجور که میخوام ورزش نمیکنم

راهنماییکنید لطفا

به بهسلام خانم مربیهمونی هستی که میخواستممن تقریبا ۴ سال از آخرین باری که باشگاه میرفتم میگذرهقد ۱۷۲ ...

سلام وقتت بخیر عزیزم 

شما میتونی بدنسازی کار کنی اما بهتره مربی بالا سرت باشه به طور خصوصی تا برای زانو مشکل ایجاد نشه

اما بدون ورزش هم میتونی کم کنی فقط یه رژیم اصولی نیاز داری

مربی رسمی فدراسیون بدنسازی ایران🏋🏻‍♀️ تخصص در تمرینات قدرتی و اصلاحی و تناسب اندام بانوان ﴿طراحی برنامه تمرینی به صورت اختصاصی و مشاوره تغذیه ورزشی﴾

سلام وقتت بخیر عزیزم شما میتونی بدنسازی کار کنی اما بهتره مربی بالا سرت باشه به طور خصوصی تا برای زا ...

عضلاتم شل شده

میخوام شروع کنم

۴۰ سالمه

بخاطر سلامتیم میخوام با انگیزه شروع کنم

سلام وقتت بخیر عزیزم شما میتونی بدنسازی کار کنی اما بهتره مربی بالا سرت باشه به طور خصوصی تا برای زا ...

بدون ورزش که فرمودین، رژیم خاصی مد نظرتونه؟

میتونم بپرسم چه مدل تهیه ای مناسب منه

شوهرم شبا ۱۱ میاد و متاسفانه خیلی دیر شام میخوریم و ۱۲ یا ۱ هم لا لا و صبح تا ۱۰ خوابم

خودم میدونم افتضاااااااحه🥲

عضلاتم شل شدهمیخوام شروع کنم۴۰ سالمهبخاطر سلامتیم میخوام با انگیزه شروع کنم

نه شل نمیشه عزیزم 

خب چه عالی شروع کن 

اما مثلا شما میگی اسکوات نمیتونی بزنی 

اون اصول داره برای زانو درد شما

باید از نیمکت کمک بگیری و هنگام بلند شدن کامل بلند نشی که به  زانو فشار وارد نشه

بدون ورزش که فرمودین، رژیم خاصی مد نظرتونه؟میتونم بپرسم چه مدل تهیه ای مناسب منهشوهرم شبا ۱۱ میاد و ...

یه رژیم کاملا ساده 

خوابتون هم حداقل باید ۸ ساعت باشه 

موردی نداره کی وعده غذاییتو میخوری مهم همون تعداد کالری و پروتئین و فیبر مصرفیته 

نه شل نمیشه عزیزم خب چه عالی شروع کن اما مثلا شما میگی اسکوات نمیتونی بزنی اون اصول داره برای زانو د ...

یه مربی بیخودی داشتم

میگفت ببین از تو چاقتر داره اسکوات میزنه

تو هم باید بتونی

انقدر اذیت شدم آخر خودم از طناب نمیدونم تی آر ایکس بود چی بود آویزون بود

از اون کمک میگرفتم

عزیزم من ورزش میکنم غذامم انقد زیاد نیست نمیدونم چرا وزنم نمیاد پایین چیکار کنم،و

زلف سیگت لیلا روشنای گلارم🚶♥️👀.................                     اگ امضامو خوندی یه صلوات برام بفرس دوست قشنگم💚🫂

هرکار کنی صورت اب میشه ب صورتت‌ باد بخوره خیلی عرق نکنه‌ لاغر نمیشه و اینکه کنارش پودر‌ جوانه گندم بخور صورتت نریزه من دارم ورزش میکنم برای لاغری صورتمم‌ کوچکتر شده