2777
2789
عنوان

شغل خوب سراغ دارم اما بلد نیستم

3891 بازدید | 44 پست

زدن باربرگ توی خونه،کار راحتیه ققط چند تا فوت و فن داره که من بلد نیستم،کسی اینجا بلده دقیقا چی به چیه؟

با نرم افزارش بلدم کار کنم الان برای یه فامیلامون کار میکنم حدود ۸ ساعت در روز وقت میزارم و۱۶ روز از ماه و کار میکنم ماهی ۸ تومن درامد دارم.اما اون فامیلمون که خودش پلاک میگیره و میده من و خیلیای دیگه براش بزنن حدود ماهی۳۰۰ تومن درامد خالصشه و تایم خ کمتری هم میزاره.کسی از این شغل سر در میاره؟چجوری خودم صفر تا صد کارو انجام بدم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی هست میسه بگی چیکلر میکنی.؟

برای ماشین های سنگین که درون شهری کار میکنن یه نرم افزار هست به اسم باربرگ که باید روزی ۸ بار یک ساعت یبار توی این نرم افزار یه تردد درون شهری بزنی و آخر ماه سوخت اضافه میگیرن.هر ماشین یک تا یک و پونصد بسته به مدل ماشینش از راننده میگیرن و براش باربرگ میزنن.این فامیل ما برای هر پلاک ۱۰۰ تومن بمن میده،یعنی من ماهی ۸۰ تا پلاک میگیرم و ۸ میلیون درمیارم اما خودش حدودا ۸۰ میلیون حداقل براش میمونه‌......من بلد نیستم چجوری تو نرم افزارش ثبت نامشون کنم و قانعشون کنم به این کار اگر این مرحله رو یاد بگیرم درآمدم ۱۰ برابر میشه میخام یکی این و یادم بده .تازه یاد بگیرم میتونم مثل فامیلمون کلا خودم کار نکنم و کارمند بگیرم و واسطه باشم این وسط 

این تردد که میزنید واقعی هست یا سوری؟

سوریه،اماخب برای این که مشکلی پیش نیاد درون شهری و توی ساعات خاصی و تعداد مشخص می‌زنیم.این کاراشو بلدم ولی قبل شروع باید برای راننده پروانه اشتغال و فعالیت گرفته بشه بدون دخالت راننده این و بلد نیستم و این که چجوری راننده رو قانع کنم و بازار یابی کنم

عزیزم میتونی منم ببری تو این کار ده درصد از حقوق رو هم بهت میدم خیلی به کار احتیاج دارم ۶ماهه دنبال کارم جایی رو پیدا نکردم

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

عزیزم میتونی منم ببری تو این کار ده درصد از حقوق رو هم بهت میدم خیلی به کار احتیاج دارم ۶ماهه دنبال ...

من خودم هنوز بلد نیستم کامل و دارم برای کسی کار میکنم،اما اگر یاد بگیرم میام اینجا میگم خودتون کار کنید برای خودتون

من خودم هنوز بلد نیستم کامل و دارم برای کسی کار میکنم،اما اگر یاد بگیرم میام اینجا میگم خودتون کار ک ...

منظورم همین که برای کسی کار میکنی هست عزیزم یعنی باربرگ بیشتر نمیخواد یکی دیگه بزنه ؟ 

فک نکنم یه خانم بتونه راننده هارو متقاعد کنه 

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️