2777
2789
عنوان

تخم کبوتر برای کودک دوساله

156 بازدید | 21 پست

شما دادید؟ تاثیر داشته؟

دختر من یک ماه دیگه دوسالش مبشه و کلا ده تا کلمه یا حتی کمتر میگه ولی با اصوات و اشاره منظورشو تقریبا می رسونه.

کاملا متوجه حرفام میشه 

حتی امروز بیرون بودیم دم یه پارک وایستاد و اصرار کرد که میخواد بره بازی کنه بهش گفتم اینجا وسیله بازی و سرسره نداره بیا بریم پارک جلویی ، اومد.

یا دوتا کار رو پشت سر هم بهش بگم می‌تونه انجام بده گیج نمیشه

اینارو میگم تا توضیح بدم که متناسب با سنش داره رفتار می‌کنه و مشکل خاصی نداره

ولی انگار تو حرف زدن تنبله . عادت کرده همینجوری با اشاره و اصوات خواسته هاشو بگه 

تخم کبوتر بدم بهتر میشه ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باهاش کار کن 

با انگشت تمیز کنار لب بالا لب پایین کنار لثه ها زیر زبان را ماساژو بده 

برگه بده تو دهنش نگه داره مک بزنه 

عسل بده مک بزنه تو دهنش برای تقویت عضلات زبان و داخل دهان

الحمدلله رب العالمین ...
مرسی عزیزم

دختر شما گفتارش خوب شد؟

اگه دوست داشتید ،برای خرید کوله پشتی و قمقمه با قیمت مناسب به پیج من سربزنید😉 منو از دست غرهای شوهرم نجات بدید.  کافیه در اینستا صفحمو جستجو کنید. Mary.shop68 
هر بچه ای ی جوره ...

شما گفتاردرمانی نبردید؟

اگه دوست داشتید ،برای خرید کوله پشتی و قمقمه با قیمت مناسب به پیج من سربزنید😉 منو از دست غرهای شوهرم نجات بدید.  کافیه در اینستا صفحمو جستجو کنید. Mary.shop68