2777
2789

فیلی چیشد

برف هفت سالگی ام را به خاطر صدای مادرم دوست داشتم که می گفت پاشو ببین عجب برفی اومده برف ده سالگی را به خاطر تعطیل شدن مدرسه و خوابیدن کنار  مادرم حتی یک ساعت بیشتر. برف چهارده سالگی را به خاطر تشویش امتحانات .برف هجده سالگی را به خاطر استرس کنکور و آینده !! برف بیست سالگی را به خاطر عاشقی . هیجان عشقی که در ذهنم تا ابد ادامه داشت اما از برف بیست و پنج سالگی به بعد برف ها فقط سرد بود و سرد بود و سرد…… و خاطراتی که هرگز تکرار نخواهد شد……

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه دایی خوب و روشن فکری داره این خواهرزاده که اجازه میده با دوستش که اقاست بیاد خونشون.

نه اشتباه نکن گفتم ک خواهرزادش ک شب اومدن بادوستشون هردوش اقاهستن

سلام فيلي عزيزم  اگه اهل اين موارد نيس بعش نگووو چون تو دلش مي مونه  بعدم مگه ببخشيد دو ...

اره درست میگی اصلادل اینکه خدای نکرده دنبال این چیزاباشه رونداره بخاطرهمین که مطمئا بودم تعجب کردم.بهش ک

مهموناک رفتن خودش بهم گفت صبح داشتی چی میگفتی نواربهداشتی کی بود

منم گفتم ازخودت بپرس دیشب ک نبودم اینجاچخبربوده

اقااینونگوبلابگو ازشدت عصبانیت سرخ شده بود ک چی داری میگی توبهم شک داری 

گفتم پس کارکیه من که نبودم توخونه بودی یعنی من یه شب خونه نبودم بایداین چیزاروببینم 

گفت به جون هرکی ک دوس داری قسم من نمیدونم مال کیه 

گفت شایدمال اون یکی خواهرزادهمه ک صبح رفتن (اخه اون خواهرزادش خانمه یه دخترم حدو15ساله داشت )بهش زنگ بزن بپرس ازش مال اوناست گفتم نه نیست چون اون نمیادک همینطوری بدون پلاستیک بندازه توسطل گفت نه توبپرس

گفتم عمرا

بزنگم چی بگم بگم ببخشیدداین نواربهداشتیه توسطل مایه مال شماست؟؟اونم میگه نه چطورمگه اونقت چی بهش بگم 

بگم اخه من بشوهرم شک کردم

خلاصش ک بیچاره روخیلی چزوندمش بهش گفتم فک کن توجای منی وقتی نیستی خونه بیای ببینی توسطل کا ند ومه پیش خودت چی فک میکنی گفت اره بهت حق میدم ولی تومنومیشناسی من نمیتونم انقدکثیف باشم ک یه شب توخونه نباشی من این کاروکنم

وای چقد زشت .زنگ بزنی بپرسی نوار بهداشتی مال کیه ؟؟؟؟

اتفاقا برای من پیش اومده رفتم دستشویی خونه دوستم اومدم مسواک بزنم دستم خورد بسته نوار بهداشتیش افتاد ..دوتاش بیرو ن افتاد منم گفتم بعد میخواد استفاده کنه میزنه عفونت چیزی میکنه همینجوری انداختم تو سطل. 

ادم مگه با این چیزا به همسرش شک میکنه ؟ ادم بخدا میمونه تو نی نی سایت.به اندازه یه پد به شوهرتون اعتماد ندارین ؟

بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬
وای چقد زشت .زنگ بزنی بپرسی نوار بهداشتی مال کیه ؟؟؟؟ اتفاقا برای من پیش اومده رفتم دستشویی خونه دو ...

اخه من میدونم دل این چیزارونداره 

میدونی چیه مواقعی ک درخواست س ک س داره وقتی باهاش مخالفت میکنم بادلیل موجه بهم میگه توبهم نمیرسی همیشه من باید انتظاربکشم تاتوراصی بشی اگه اینطوری ادامه بدی ممکنه من توراه بدکشیده بشم  دیروزم همیناروبهش گفتم 

گفتم وقتی خودت اینطوری میگی چه انتطاری داری ازم

وای چقد زشت .زنگ بزنی بپرسی نوار بهداشتی مال کیه ؟؟؟؟ اتفاقا برای من پیش اومده رفتم دستشویی خونه دو ...

به اندازه یه پد😅😂😆

تاپیک بامداد خمار گروه زرد. وزن اولیه۷۸ کیلو😑۲۵.۱۱.۱۰۴۱، ۰۲.۱۲.۱۴۰۱ (۷۷ کیلو)😬؛ ۰۹.۱۲.۱۴۰۱ (۷۶.۵ کیلو)😌؛وزن هدف اولیه ۷۰😗، وزن هدف ثانویه ۶۵😁