2777
2789

شما دوست خواهر زاده شوهرتو دیدی؟ مطمینی آقاس؟

شاید دوستش  دختر بوده 

به شما نگفتن چون احتمالا ناراحت میشدی و اجازه نمیدادی دختر بیاره خونت 

برای همینم شوهرت هول شده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نواربهداشتی تمیز؟ خب شایدشوهرت برداشته یه جاییوپاک کردبخاطرجذب رطوبتش مرداازین کارازیادمیکنن الان ...

اخه ندیدم تاحالا ازاین کارابکنه اگه قبلاکرده بودمیگفتم اره کارخودشه ولی الان!!!!

فقط برای دفعات بعد در نظر داشته باش 

زمانی مسیله رو با شوهرت مطرح کن که وقت و شرایط بحث در موردشو داشته باشید 

که فرصت فکر کردن و پیچوندن نداشته باشه 

بهتر بود فعلا چیزی نمیگفتی تا مهمونا برن بعد

فقط برای دفعات بعد در نظر داشته باش  زمانی مسیله رو با شوهرت مطرح کن که وقت و شرایط بحث در مور ...

اره درست میگی

میدونی من اصلااون لحظه به چیزی فکرنمیکردم تعجب کردم گفتم ازش بپرسم شایداون چیزی بدونه بعدش ک دستپاچگیشودیدم مخم راه افتاد

تااین حدپرتم من

سلام فيلي عزيزم 

اگه اهل اين موارد نيس بعش نگووو

چون تو دلش مي مونه 

بعدم مگه ببخشيد دور از جون 

رفته دختر پريود اوورده ك خودشا رسوا كنه

نكن دوستم اينكارا

با ارامش خاطر بگذر 

بحث درست كني تعش دو روز قهر بعدم مجبوري اگه اشتباه كردي پا پيش بزاري

همسرم مردي عاشق و فهميده است،او مرا خط ب خط بلد است و ميداند با احساسات زنانه ام چگونه رفتار كند،،در حالت ارام مرا گنجشك خيلييي كوچولو ميداند و هر وقت عصبي باشم مرا فايتر ماهي صدا ميكند ،،تمام دغدغه ذهنيش،،ارامش روح من است،گاهي بانو بزرگوار خطابم ميكند و خودرا مردي مديون به من،،،گاهي از ارزوهايي ك برايم دارد سخن ميگويد،انقدر با هيجان مانند پسرك ده ساله ك همه او را مرد خانه صدا ميكنند ،،مرد من خيلي صميميت را بلد است ،مهرباني را بلد است،سخاوت را بلد است،مرد من با هوس بيگانه است و عشق را كاملاً بلد است،او با خشونت عليه زنان چه كلام و چه رفتار ب طور جدي و محكم بيگانه است،،مرد من يك مرد است اما نه يك مرد معمولي نه يك مرد متعصب و نه يك مرد تظاهر گر و نه يك مرد ريا كار،،،تمام فعل و انفعالات مرد من با روح و جسمش عجين است،،،دوستت دارم مرد واقعي من ،،قهرمان زندگيم ،تمام زنان سرزمينم ارزوي چنين مردي با چنين باور فكري و  عملي را دارند❤️خداراشكر چنين مردي،معشوق هميشگي زندگي من است❤️