2777
2789

دوستان من چندهفتست ک یک گناهی ک کبیره هست و بهش عادت کرده بودم رو ترک کردم و امروز دوباره تکرارش کردم😭

خیلی حالم بدههه یعنی خدا منو میبخشه؟؟

انجام اون گناه واقعا روی زندگیم تاثیر منفی گذاشته بوده و میترسم دوباره زندگیم ب اون حالت بد برگرده.

چیکار کنم ترکش کنم کامل؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا توبه پذیره...خودش گفته اگه صدبارم گناه کردین دوباره برگردین و توبه کنین 

خدا میبخشه دوباره توبه کن دیگه سمتش نرو

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟اگه نگاهت به امضام افتاد بدون خیلی به دعاهات نیاز دارم حتی ممکنه خدا به خاطر یه صلوات مشکل منو حل کنه از خدا میخوام صد برابر این کار خیری که میکنی به زندگی خودت برگرده و بهترینا برات اتفاق بیوفته:)) 😭❤️دعاهای شما میگیره تروخدا دعام کنین

اگه خود ارضایی هست خونه نمون جای خلوت نمون برو ورزش شنا و رقص و …فیلم احساسی نبین نزدیک محرم هست از امام حسین بخواه کمکت کنه هر وقت خواستی اون کار رو بکنی یک لحظه صبر کن از جات بلند شو سه بار رو به قبله سلام امام حسین بخون درست میشه 

اگه مورد دیگه ای هست بگو کنم کنن

توبه تا وقتی از ته دل نباشه و گناه تکرار شه توبه نیست

اینطوری نیست 

آیت الله فاطمی نیا میگن 

اگر کسی هی گناه می‌کنه اما هی پشیمون میشه دوباره گناه می‌کنه باز پشیمون میشه باز گناه می‌کنه باز پشیمون میشه 

...

میگن به این آدم مژده بدین چون بالاخره موفق میشه که گناهش رو ترک کنه