2777
2789
عنوان

خانمایی که سابقه بچه با مشکل ژنتیکی داشتن بیاین با هم درد دل کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 68090 بازدید | 468 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام به همه مادرای دل شکسته منم دوبار این اتفاق به صورت یه شکل تو هفته ۱۶ و ۲۳ برام افتاد که وقتی رفتم سونو گفتن دو سه هفته است که مرده و ...خداروشکر اولین بارداریم یه پسر بود بدون کوچکترین مشکل.این سری اخر امپول و اسپیرین هم مصرف میکردم ولی نشد دیگه..بچه رو تو بیمارستان صارم دادیم سونو کردن و دی ان ای رو نگه داشتن برای ازمایش که چون هزینش بالا بود ما ازمایش و فعلا انجام ندادیم.

اما دکتر زنتیک از رو سونو گفت که احتمالا مشکل داشته ولی جواب اون ازمایش رو نظرم تاثیر داره خیلی.الان در حال حاضر نظرم اینه که تو هر بارداری ۲۵ درصد احتمال اینکه دوباره پیش بیاد هست اما اسم هیچ بیماری رو نگفت .گفت قبل از بارداری اون ازمایش دی ان ای رو حتما انجام بدین

من و همسرم فامیلی خیلی دور هستیم مادرمون نوه دوتا عمو هستن یعنی تاثیر داره؟ استارتر جان این بیماری اس ام ا ازمایشی برای قبل بارداری داره؟ هزینش چقدره؟کلا الهی من برای دلت بمیرم کلی امشب اشک ریختم برات...برا خودم ......خدایا حکمتتو شکر .تو گذروندن بدترین مرحله زندگیم تو اوج جوونیم.۴ سال از بهترین سالهای عمرم داغون شدم..بازم شکر برای پسرم 

مامان هایی که ازمایش دادین .از خودتون و همسرتون نمونه گرفتن ؟ همین ؟ هزینش چقدره؟ واینکه تو همون ازم ...

عزیزم من بچه اولم یه هفته بعد از تولد تو ۳۴ هفتهگی فوت کرد و چون زود دنیا اومده بود و نارس بود و کم وزن و زود فوت کرد بررسی روش انجام نشد که بیماری رو داشته یا نه