2777
2789
عنوان

خانمایی که سابقه بچه با مشکل ژنتیکی داشتن بیاین با هم درد دل کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 68089 بازدید | 468 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله عزیزدلم تو همین سایت دیدم کسایی که مشکل من و شما رو داشتن ولی خدا خواسته طبیعی بچه دار شدن س ...

میدونی من دوستم خیلی وضع مالی خوب دارن ...بدون آزمایش ژنتیک و بدون امینوسنتز خدا رو شکر پارسال یه پسرش به دنیا اومد امسالم یکی ...منم اینجوری می خامم 😭😭😭

میدونی من دوستم خیلی وضع مالی خوب دارن ...بدون آزمایش ژنتیک و بدون امینوسنتز خدا رو شکر پارسال یه پس ...

خدا براش ببخشه خدا حفظ کنه بچه هاشو انشالله خدا به من و شما هم میده 

استارتر میدونم این تاپیک مال خیلی وقت پیشه ولی من تازه مشکل مشابه شما برام پیش اومده چندروز پیش تو ۱۵هفته جنین رو به دلیل امفالوسل سقط قانونی کردم. الان منتظر جواب آمینوسنتزم که برم پیش مشاور ژنتیک. خواستم بدونم این مشکل جنین میتونه ژنتیکی باشه؟؟؟ با همسرمم فامیل نیستیم

صداقت عالی ترین شکل احترام است
استارتر میدونم این تاپیک مال خیلی وقت پیشه ولی من تازه مشکل مشابه شما برام پیش اومده چندروز پیش تو ۱ ...

عزیزم من این مشکلی که گفتی تا حالا نشنیده بودم انشالله اتفاقی بوده باشه و ڗنتیکی نباشه خدا انشالله زودی بعت بچه سالم بده

سلام منم پنج ساله ازدواج کردم و بعد سه سال اقدام کردم ک بعد شش ماه باردار شدم و هفته هفت سقط خود به خود داشتم ناامید نشدم و بعد سقط بازم اقدام کردم و جلوگیری حتی یک ماه هم نکردم و بعد شش ماه بازم باردار شدم تو سه ماه خونریزی کردم ولی با شیاف قطع شد هفته ۱۸ بود رفتم انومالی ک گفتن بچت میکروسفالیه 

رفتم بیمارستان و سقط کردم خیلی حالم بد شد با این ک چن وقت میگذره وقتی عکسشو میبینم دلم میلرزه و اینکه ما ازدواج فامیلی هستیم کسی بوده ک با مشکل ژنتیکی بچه سالم داشته باشه؟؟

خدایا شکرت..😍🤲
میشه بگی بچه دار شدن یا نه

سلام دوست عزیز....برای هر کسی که یک مشکل ژنتیک هست ۲۵ درصد احتمال داره جنین بیمار ۵۰ درصد ناقل ولی سالم و۲۵ درصد سالم سالم باشه....ناقل سالم یعنی مثل خودت سالم هستش ولی ناقل بیماری هست واحتمال انتقال به فرزندش رو داره......من خودم همسرم ناقل smaهستیم ی فرزند سالم دارم متاسفانه فرزند دوم به دلیل بیمار بودن سقط کردم والان هم در حال اقدامم که هر وقت باردارشدم ۱۲ هفته cvsمیشم اگه خدایی نکرده جنین بیمار بود سقط و انشاءالله سالم بود نگه اش میدارم...برای شما هم همین درصد ها وجود داره....ولی به نظر من ۷۵ درصد هم خیلی خوبه شانس بچه سالم ۳ برابر هست ....پس به نظر توکل بر خدا کنیم وشانس مون رو بازهم امتحان کنیم😍