2777
2789
عنوان

خانمایی که سابقه بچه با مشکل ژنتیکی داشتن بیاین با هم درد دل کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 68092 بازدید | 468 پست

سلام، منم تاحالا دوتا جنینم رو که  نقص ژنتیکی داشتن سقط کردم،خیلی زجر آوره، البته خدارو شکر یه بچه سالم دارم که هرروز بخاطر داشتنش خدارو شکر میکنم

خداجونم ممنونم که به آسانی و زیبایی و عزتمندانه بهم فرزند سالم و صالح و نابغه و مهربان عطا کردی، خدایا سپاس گذارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام، منم تاحالا دوتا جنینم رو که  نقص ژنتیکی داشتن سقط کردم،خیلی زجر آوره، البته خدارو شکر یه ...

عزری من بچه اولم بیماری ژنتیکی داره برای اینکه بچه دوم مشکل نداشته باشه باید چیکار کنم

من تحقیق کردم واسه من که در هر بارداری ۲۵ درصد احتمال تکرار هست راه اینه که یا از تخمک اهدایی اسنفاد ...

ععزیزم من هم شرایط شما رو دارم شما اقدام به بارداری کردید؟

عزری من بچه اولم بیماری ژنتیکی داره برای اینکه بچه دوم مشکل نداشته باشه باید چیکار کنم

باید به یه مرکز تشخیص بیماری های ژنتیکی مراجعه کنید،اونجا تخمک و اسپرم رو خودشون با لقاح مصنوعی به جنین تبدیل میکنن،ووقتی جنین سه یا پنج روزش شد آزمایشش میکنن و اگه سالم باشه به رحم انتقال میدن،البته این روش هزینه زیادی داره

خداجونم ممنونم که به آسانی و زیبایی و عزتمندانه بهم فرزند سالم و صالح و نابغه و مهربان عطا کردی، خدایا سپاس گذارم 
من یه دختر ۶ ساله دارم که خداروشکر سالمه

منم دخترم شش سال و نیمه شه که خداروهزاربار شکر که دخترمو  بهم داد وسالمه،اما تا حالا دو باره دیگه اقدام به بارداری کردم اما هردوتا جنینم مشکل ژنتیکی داشتن و مجبور شدم سقطشون کنم،خییییییلی دلم میخواد خدا یه بچه سالم دیگه هم بهم بده

من یه دختر ۶ ساله دارم که خداروشکر سالمه

منم دخترم شش سال و نیمه شه که خداروهزاربار شکر که دخترمو  بهم داد وسالمه،اما تا حالا دو باره دیگه اقدام به بارداری کردم اما هردوتا جنینم مشکل ژنتیکی داشتن و مجبور شدم سقطشون کنم،خییییییلی دلم میخواد خدا یه بچه سالم دیگه هم بهم بده

توی هر بارداری ۲۵ درصد شانس بیماری هست که از شانس کم من دو بار بیماری بود

منم دقیقا شرایط شما رو دارم میشه بگید چی کار کردید و به کدوم دکتر مراجعه کردید نتیجه گرفتید

درسته توکل به خدا درسته تا خدا نخواد هیچ اتفاقی نمیافته اما یه چیز دیگه هم هست اونم اینه که وقتی یه ...

عزیزم درست میگی شما امامنم دوتاسقط کردم چون همسرم جابجایی کروموزوم داره اماسومی موندوکاملاسالمه