الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزری من بچه اولم بیماری ژنتیکی داره برای اینکه بچه دوم مشکل نداشته باشه باید چیکار کنم
باید به یه مرکز تشخیص بیماری های ژنتیکی مراجعه کنید،اونجا تخمک و اسپرم رو خودشون با لقاح مصنوعی به جنین تبدیل میکنن،ووقتی جنین سه یا پنج روزش شد آزمایشش میکنن و اگه سالم باشه به رحم انتقال میدن،البته این روش هزینه زیادی داره
خداجونم ممنونم که به آسانی و زیبایی و عزتمندانه بهم فرزند سالم و صالح و نابغه و مهربان عطا کردی، خدایا سپاس گذارم
منم دخترم شش سال و نیمه شه که خداروهزاربار شکر که دخترمو بهم داد وسالمه،اما تا حالا دو باره دیگه اقدام به بارداری کردم اما هردوتا جنینم مشکل ژنتیکی داشتن و مجبور شدم سقطشون کنم،خییییییلی دلم میخواد خدا یه بچه سالم دیگه هم بهم بده
خداجونم ممنونم که به آسانی و زیبایی و عزتمندانه بهم فرزند سالم و صالح و نابغه و مهربان عطا کردی، خدایا سپاس گذارم
منم دخترم شش سال و نیمه شه که خداروهزاربار شکر که دخترمو بهم داد وسالمه،اما تا حالا دو باره دیگه اقدام به بارداری کردم اما هردوتا جنینم مشکل ژنتیکی داشتن و مجبور شدم سقطشون کنم،خییییییلی دلم میخواد خدا یه بچه سالم دیگه هم بهم بده