2777
2789
عنوان

خانمایی که سابقه بچه با مشکل ژنتیکی داشتن بیاین با هم درد دل کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 68092 بازدید | 468 پست

مامانا خدا ایشالا به همتون نی نی سالم بده

من خودم تو هر دو دستم مشکل پلیداکتیلی و سینداکتیلی دارم.

رفتم دکتر غیور نسل فردا، بهم گف تا ۳۵ درصد بچت میگیره، باردار که شدی تو غربالگری ها بهت میگیم که سالمه یا نه.

الان خیلی میترسم و نمیخوام بچم مثل خودم زجر ببینیه

شماها کسی رو میشناسین که پدر یا مادر اینجوری باشه ولی بچه هاش سالم باشن؟؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من 3بار بطور طبیعی باردار شدم ازدواج فامیلی نیست کاملا غریبه تو هیچ کدوم از خانوادهامون حتی فامیلا اینجور مشکلی نداشتن که من دارم بارداری اولم 7ماهه زایمان زودرس گرفتم بعد 5روز فوت شد بچه دومی پوچ سومی قلبش ضعیف کورتاژ تازه آزمایش ژنتیک گرفتن از کاریو تایپ فهمیدن شوهرم کروموزم 7مشکل داره میشه کسی راهنماییم کنه چکار کنم

سلام. 

منم یه پسر ۵ ساله سالم دارم. بارداری دومم با کلی مشکلات بود. ان تی بالا بود و امینو دادم که جوابش سالم بود، بعد تو انومالی گفتن که دولیکوسفاله ولی مغزش کاملا سالمه. بعد از بدنیا اومدن بخاطر عفونت ریه ان ای سیو بستری شد. چتدباری سرش رو سونو کردن و گفتن که مشکلی نداره. دو هفته بعد که داشت بهتر میشد و گفتن چند روز دیگه مرخص میشه یهو شروع کرد به تشنج و قلبش بزرگ شد و انزیمای کبدیش از کار افتاد. و در عرض ۳ روز دخترمو از دست دادم. از دخترم ازمایش متابولیک نگرفتن ولی دکترا حدس میزنن که متابولیک باشه. با اینکه ما تو کل فامیل با وجود ازدواجای فامیلی هیچ مشکلی نبوده تا حالا. و من اولی بودم. 

حالا برای بارداری بعدیم بهم میگن که باید ازمایش هولگزان بدم که هم هزینه داره خیلی و هم اینکه ۱۰۰% نیست جوابش. 

راهنماییم کنید لطفا که چیکار کنم. بهم گفتن ۲۵% احتمال داره بچه دوباره اینجوری بشه. من اصلا طاقتشو ندارم دوباره تکرار بشه😣😣😣

من اونقدر سختی کشیدم واسه بچه دار شدن که واقعا دیگه سیر شدم سه تا سزارین یه سرکلاژ یه سقط و ووووو او ...

من سقط مکرر داشتم 4 بار. اصلا هم دیگه نمیخواستم اقدام کنم ولی شوهرم خیلی بچه دوست داشت. برای همین مشاوره ژنتیک قبل از بارداری رفتم و ریسکشو قبول کردم. اما خداروشکر بالاخره یکی از بچه هام موند. واقعا از دکتر مریم اسلامی ممنونم بخاظر دلسوزی و زحماتشون

من سقط مکرر داشتم 4 بار. اصلا هم دیگه نمیخواستم اقدام کنم ولی شوهرم خیلی بچه دوست داشت. برای همین م ...

عزیزم شما سقطاتون برا چی بود.اخه منم یه پارگی کیسه اب داشتم27هفته وسه تا سقط بعدش.کاریوتایپم سه تا جابجایی کروموزومی دارم.میشه لطف کنی جوابمو بدی

خدایا کمک.کن منم به ارزوم برسم

[QUOTE=176383421]سلام.  منم یه پسر ۵ ساله سالم دارم. بارداری دومم با کلی مشکلات بود. ان تی بالا بود و امینو داد ...

سلام عزیزم 

دقیقا به منم همین حرفا رو دکترا زدن 

من مدارک پسرم که فوت شد و حدس میزدن متابولیکه بردم بهزیستی و تقریبا نصف بیشتر مبلغ ازمایش هول اگزوم رو بهزیستی متقبل شد یعنی من سه تومن هزینه کردم بهزیستی چهار تومن داد.

هنوز جواب ازمایش نیومده ولی من باردار شدم دیگه بعد کلی گریه و التماس پیش خدا الان فقط به چیزای خوب فکر میکنم که تا تیر پسرم به دنیا میاد و ان شاالله دیگه اون روزا تکرار نشه 

[QUOTE=165750236]سام خانم، خدابه دلت ارامش بده، توروخدا منو راهنمایی کن، منم برای پسرم همینارو میگن هنوز ازمایش نفرست ...

سلام عزیزم خوبی؟

پسرت چطوره؟

نه خواهش میکنم عزیزم میگم که شاید بتونه کمکی به حال دلت بکنه...

پسر من اول که به دنیا اومد همه چی به ظاهر اوکی بود 

اما بعد سه روز زردی شدید گرفت بستری شد 

گفتن زردیش با هیچی خوب نمیشه مشکل از کبدشه 

طحالش بزرگه 

کبدش بزرگه

پلاکتش پایین

عفونت خون گرفت

و کم کم حالش بد و بدتر

شکمش اب آورد و تنفسش مشکل دار شد و اخرم....😭😭😭

دکترا گفتن بیماری متابولیک داره اما نوعش نتونستن تشخیص بدن حتی ازمایشای المانم اومد فایده ای نداشت برا تشخيص 

الانم باردارم دعا کنید این یکی سالم بیاد بغلم

توکلم بخداست  وگرنه دکترا ک همش میگن ۲۵ درصد ممکنه بازم تکرار بشه

ازمایش هول اگزوم هم دادم هنوز جوابش نیومده 

[QUOTE=176383421]سلام.  منم یه پسر ۵ ساله سالم دارم. بارداری دومم با کلی مشکلات بود. ان تی بالا ...

جدا؟ چرا نموندید تا جواب بیاد؟ هنوزم نیومده جواب ازمایشا؟ 

منکه کلا قید ازمایش رو زدم. چون یه حدس دیگه زدن برام، اینکه مسمومیت بارداریم باعث شده بچم نمونه. 

انشالله میای خبر زایمانت و سلامتی نی نی رو بهمون میگی🙏❤

[QUOTE=165750236]سام خانم، خدابه دلت ارامش بده، توروخدا منو راهنمایی کن، منم برای پسرم همینارو میگن ...

انشالله که صحیح و سالم این بار مطمئن باش عزیزم. 

فقط اینکه چرا منتظر جواب ازمایش نموندید؟؟ یا از جنین گرفتید ازمایش رو؟؟