2777
2789
عنوان

شوهرم به بابام گفت بی غیرت😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1778 بازدید | 60 پست
من سراخلاق شوهرم نمیبرمش خونه باباممهمون اینات میاد استرس نمیگیری این چیزی بگه ناراحت شن؟؟

اخه با مهمونا خیلی روش باز نشده 

اتفاقا خیلی هم میگه میخنده 

اما خونه ی باباش اینا چرا و همینطور بابام اینا 

همش استرس وارم حرفی پیش نیاد

خیلی باید رعایت کرد 

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه با مهمونا خیلی روش باز نشده اتفاقا خیلی هم میگه میخنده اما خونه ی باباش اینا چرا و همینطور بابام ...

اره دقیق مث مال منه دقیقا منم اینشکلی حسااس و بی ملاحظه

هرچه دادم به اوحلالش باد
اولش میخواست منو مثلا نصیحت کنه اخه یه موضوعی سر ارث به میراث با بابام اینا داشتیمهمون موقع هم بدونی ...

ای بابا همسرت متاسفانه مشکلی اخلاقی داره کسی که باخانواده خودشم سر جنگ داره. زندگی با مرد عصبی و بدهن فقط پیرت میکنه اکر میخوای بسازی بسوزی بمون. وگرنه که باید فاتحه همچین زندگیو خوند. سخته. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

حساس شده بعضیا یه کلیپو برای کل دایرکت شون میفرستن مخصوصا مرد های سن دار 

پدر دوستم تازه اینستا نصب کرد همه رو فالو کرده پست هم برای من میفرسته میدونم برای همه میفرسته لایک میکنم

پسرای خوشگلم مامان عاشق تونه😍🤰
حساس شده بعضیا یه کلیپو برای کل دایرکت شون میفرستن مخصوصا مرد های سن دار پدر دوستم تازه اینستا نصب ک ...

اینم گفت گفت چرا برای من نفرستاده

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
قربون دل بابات برم زنگ بزن از دلش درار

بعضی وقتا فکر میکنم نکنه شوهرم راست میگه 

زنگ بزنم بگم چرا رفتار درستو انجام نمیدی

خل شدم اینقدر فکر کردم بخدا 

نمیدونم دیگه چی درسته چی غلطه

اعتماد به نفس بی خود و  گنده حرف زدن و شاخ بازی برا چیه واقعا بعضی مردا در میارن پیرمرد یک چیزی فرستاده بعدشم دیگه نفرستاده دلیل نمیشه تو برا بقیه تعینن تکلیف کنی که همون دختری که تو انتخابش کردی همون مرد تربیت کرده 

بنظرم حق توهین به پدرتو نداشته و جای پدرت بودم یک برخثرد درست میکردم تا دیگه تو کار و رفتار من دخالت و شاخ بازی درنیاره