2777
2789
عنوان

شوهرم به بابام گفت بی غیرت😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1779 بازدید | 60 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هم شکاکه هم بدبین خودشم ک نمیتونه کنترل کنه کوچیکی بزرگی ام سرش نیست حرمتارو شکونده تهدید ب طلاق کن ...

اینجور ادم ها اختلال دارن شوهرش بد دل به عالم و ادم شک داره بره روانپزشک بستریش میکنن

بعضی وقتا فکر میکنم نکنه شوهرم راست میگه زنگ بزنم بگم چرا رفتار درستو انجام نمیدیخل شدم اینقدر فکر ک ...

به نظرمن ب بابات بگوک باباشماپدرمنی ودوستتون دارم ولی وقتی من باشوهرم میام ازاین اقاحرف نزنید جلوش دوست نداره ازاین اقابشنوه خودت وخودش بایدبخواین تعقیرکنه 

خوبه تو هم برگردی بگی خوشم نمیاد مادرت با فلانی دوسته ؟ شوهرت خون به پا میکنه که به تو چه

منم همینو بهش گفتم هیچی نمیگه اصلا براش مهم نیست

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
به نظرمن ب بابات بگوک باباشماپدرمنی ودوستتون دارم ولی وقتی من باشوهرم میام ازاین اقاحرف نزنید جلوش د ...

کاش میگفتم 

اما یدونه دو تا مسئله نیست

باهمچی کار داره

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
کاش میگفتم اما یدونه دو تا مسئله نیستباهمچی کار داره

میدونم درکت میکنم ولی تعقیرش بده یه چیزی هست ب اسم عشق اگ عاشق باشه هرکاری برات میکنه هرکاری خوشم تعقیرمیده اگ نباشه زندگی میکنه برات جهنم 

شوهرت مثل شوهر منه یه چیز کوچیکو کش میده و حساسه زندگی با اینا خیلی سخته

بریدم دیگه خواهر وقتی خوبه خیلی خوبه هیچکی به پاش نمیرسه وقتی هم بده داقعا دیگه بده حرفایی میزنه که مغر استخونت درد میگیره

فقط بخاطر خوبیاش نمیدونم برم یا نه؟ 

میدونم درکت میکنم ولی تعقیرش بده یه چیزی هست ب اسم عشق اگ عاشق باشه هرکاری برات میکنه هرکاری خوشم تع ...

اتفاقا خیلی دوستم داره

همیشه بحثارو اینقدر کش میده منو دیونه میکنه

اخرش ول میکنه و ابراز پشیمونی میکنه میگه چقدر من تورو اذیت کردم

اصلا خیلی جو گیره

میدونم درکت میکنم ولی تعقیرش بده یه چیزی هست ب اسم عشق اگ عاشق باشه هرکاری برات میکنه هرکاری خوشم تع ...

وای من تازه متوجه شدم شما اقایی وگرنه جوابتونو نمیدادم

ای بابا